Desperadoene vender tilbake

Atari har kunngjort Desperados 2: Conspiracy, hvor vi får oppleve fortsettelsen på historien i Desperados 2.

Westernspillet Desperados 2 var ikke like godt som vi hadde håpet, men spillet hadde definitivt et stort potensial. Nå ser det ut som tyske Spellbound har lyttet til kritikken, for med Desperados 2: Conspiracy får vi en videreutvikling av det originale gameplayet, med flere viktige forbedringer.

Som originalen blander Desperados 2: Conspiracy sanntidsstrategi med action, og lar oss fritt velge om vi vil kontrollere handlingen fra tredjepersons synsvinkel eller fugleperspektiv (tredjeperson betyr mer action, fugleperspektiv betyr mer taktikk). Kameraet i tredjepersons modus har dessuten blitt forbedret siden sist.

En av de beste tingene med originalen var miljøene, som så skikkelig autentiske ut. Forhåpentligvis får vi det samme detaljnivået i Conspiracy, hvor vi blant får annet besøke Santa Fe og New Orleans, og klatre om bord på en klassisk hjuldamper. Dessuten får vi være med på et togrøveri og overfalle en "mørk og grusom" by.

Det som absolutt trengte størst forbedring i Desperados 2 var den kunstige intelligensen, og dette er heldigvis et av områdene Spellbound har jobbet med. Nå forteller de at fienden kommer med en avansert, taktisk oppførsel, noe som forhåpentligvis betyr at de ikke oppfører seg som zombier lenger. Dessuten får vi tre vanskelighetsgrader, i stedet for bare to.

Dessuten får hver helt fire nye "actions", samtidig som muligheten for å sette opp "quick actions" har blitt forbedret. I tillegg får vi et nytt "movie"-modus, som gir oss mulighet til å lage våre egne westernfilmer med heltene og omgivelsene fra spillet. Desperados 2: Conspiracy skal etter planen lanseres i årets fjerde kvartal, og Atari står nok en gang for utgivelsen.

Siste fra forsiden