Telialigaen - League of Legends

Desperat poengjakt for veteranene i Viking

Sluttspillet henger i en tynn tråd for «Sharp», «KOOLBERG» og resten av Viking dersom de ikke tar poeng mot Domino i ukens hovedkamp.

Eivind Von Døhlen/Sindre Stien/Good Game

SLIK SPILLES ÅTTENDE RUNDE I TELIALIGAEN

Vis mer

SØNDAG 25. OKTOBER

18:00 - Riddle - PredatorX
18:00 - Wizard - Last Minute
18:00 - Nordavind - Celestial
18:00 - Vanir - Bifrost
20:00 - Viking - Domino

Se resten av kampene i terminlisten »

Høstens ordinære seriespill nærmer seg slutten, i det vi går inn i Telialigaens åttende og nest siste runde.

Nordavind og Riddle har allerede stemplet sine billetter til sluttspillet, og det er totalt fem lag som slåss med nebb og klør for å sikre seg de to gjenværende plassene.

Best an ligger Domino med en fire poengs margin ned til Wizard. Viking har, med en kamp til gode, mulighet til å tangere Wizard før de går inn i ukens hovedkamp mot Domino.

Se hovedkampen mellom Viking og Domino søndag klokken 20:00 på Twitch »

LES OGSÅ: Apeks henter CSGO-veteran Joakim «Jkaem» Myrbostad

Ingen panikk i Viking-leiren

DISSE SPILLER FOR VIKING:

Vis mer

Håkon «KOOLBERG» Solberg (Top)
Anders «Sharp» Lilleengen (Jungle)
Sander «Zhandia» Skogstad (Mid)
Magnus «lil ambivert» Hornnes (ADC)
Geir «Eskii» Nilsen Lie (Support)

Det er utvilsomt mye som står på spill for Viking i ukens hovedkamp. Om de skal ha en realistisk sjans til å nå sluttspillet, burde de plukke poeng mot Domino. Dette ser dog ikke ut til å påvirke veteranspiller Anders «Sharp» Lilleengen i særlig grad.

Har disse gutta det som trengs for å løfte pokalen igjen?
Sindre Stien/Good Game

– Domino må jobbe hardere enn de har gjort tidligere, dersom de ønsker å slå oss.

Heller ikke Lilleengens lagkamerat, Håkon «KOOLBERG» Solberg virker påvirket av presset, i det han uttaler seg selvsikkert om lagets forberedelser til Gamer.no.

– Ved sesongstart oppgraderte vi stallen kraftig ved å ta inn «Zhandia» i Mid Lane. Denne uka fikk han lov til å spille Solo Queue (rangert, individuell spillmodus i League of Legends, journ. anm.) igjen, så jeg tror han kommer til å storspille på søndag, sier han før han fortsetter.

– Vi har også hentet tilbake vår spanske trener Andoni Mishka, og selv om han har null treningskamper å jobbe med, kommer han til å hjelpe oss i forberedelsene og helteutvelgelsen med Per «mindpro» Berntsen.

Les også
Faze og norske «rain» stakk av med pokalen i IEM New York - Europe

Avslutningsvis slenger Lilleengen seg på med et aldri så lite hint om at de gamle er eldst, også innen League of Legends.

– Når vi slår Domino er vi sikret sluttspill. Etter Domino er det kun Nordavind som gjenstår i dette barneskirennet. Pokalen jeg har stående på gjesterommet er en skinnende påminnelse om at det er lett å slå de også.

LES OGSÅ: Nordavind signerer «bfr» til sin internasjonale satsing

Spår en jevn kamp

DISSE SPILLER FOR DOMINO:

Vis mer

Thomas «cptcatface» Hau (Top)
Martin «Yike» Sundelin (Jungle)
Alexander «HHNeverLucky» Fedde (Mid)
Alex «Mirbs» Holmin (ADC)
Alf-Kristian «Nash» Sund (Support)

Alf-Kristian «Nash» Sund spår et jevnt oppgjør mot Viking.
Mohammed Barzinje/Riddle

Domino ligger som nevnt godt an til en plass i sluttspillet. Support-spiller Alf-Kristian «Nash» Sund understreker likevel viktigheten av å plukke poeng mot Viking.

– Vi må sikre oss alle poengene vi kan, så det er klart at vi føler litt press. Likevel tror jeg nok det er hakket verre for Viking.

Support-spilleren fortsetter med å spå et jevnt oppgjør, og drar frem både kampen i Jungle- og Top Lane-rollene som viktige for kampens utfall.

– Jeg tror kampen kan bli jevn, og at spesielt Jungle-oppgjøret blir viktig for kampen. En av veiene til seier for vår del er antakeligvis å sanke inn drap og gull i Top Lane. Jeg hadde blitt overrasket om «KOOLBERG» vinner på den siden av kartet.

LES OGSÅ: Apeks inntok tabelltopp etter dobbeltrunden

Siste fra forsiden