Destiny 2

Destiny 2 får gratisversjon og ny utvidelse til høsten

Spillet kommer også til Steam og åpner for krysslagring mellom samtlige plattformer.

Torsdag holdt Bungie en stor Destiny 2-presentasjon, der vi fikk servert en rekke nyheter om spillets fremtid. Til høsten sparker utvikleren i gang en helt ny tilnærming for Destiny 2, med både en ny utvidelse, en gratisversjon, Steam-lansering og mer.

Destiny 2: Shadowkeep er en frittstående utvidelse, som ikke krever at du eier hovedspillet eller tidligere utvidelser.
Bungie

Nytt lys

Det hele begynner 17. september, med lanseringen av Shadowkeep. Den store utvidelsen tar spillere med til månen, der man får konfrontere nye trusler og sanke ferske våpen og annet utstyr. Destiny 2: Shadowkeep blir en frittstående affære, som hverken krever at du eier hovedspillet eller noen tidligere utvidelser.

Samme dag slipper Bungie en gratisversjon for Destiny 2, som går under navnet New Light. Pakken inkluderer alt av innhold lansert i løpet av spillets første år, inkludert utvidelsene Curse of Osiris og Warmind. Spillere som ønsker seg tilleggspakkene Forsaken eller Shadowkeep blir nødt til å åpne lommeboken.

Ettersom Bungie løsrev seg fra Activision, kan utvikleren omsider bringe PC-versjonen til Destiny 2 til andre nettbutikker. Spillet kommer til Steam 17. september, og med det introduseres muligheten til å flytte fremdrift mellom samtlige plattformer.

Se Bungie presentere fremtiden til Destiny 2, inkludert den kommende Shadowkeep-utvidelsen. (Video: Bungie)

Har du for eksempel spilt via Battle.net kan du flytte alle figurene dine over til Steam, Xbox One, den nylig annonserte Stadia-versjonen eller til og med PlayStation 4. Som Kotaku melder kom Sony med til festen i tolvte time, etter et hastemøte på onsdag.

– Nå kan vi virkelig bygge Destiny etter den visjonen vi ønsker. En visjon som ikke settes etter en forretningsmodell, men vår kreative visjon og hva vi ønsker å gjøre for våre spillere og hva de ønsker at vi skal gjøre, sa Bungies Mark Noseworthy i en fersk utviklervideo.

Videoen, som du kan se til høyre i artikkelen viser også frem mer om Shadowkeep-utvidelsen.

Siste fra forsiden