Destiny 2 skal visstnok også komme til PC

Kilder forteller at skytespilloppfølgeren ikke bare blir tilgjengelig på konsoll.

Konseptkunst fra Destiny.
Activision Blizzard

Det nærmer seg to år siden Destiny-utvikler Bungie kunngjorde at arbeidet var i gang med en oppfølger til det nettbaserte skytespillet. Siden den gang har fire utvidelser blitt lansert for det første spillet og vi har hørt fint lite om Destiny 2. Nå har imidlertid ryktemølla begynt å få fart på seg.

Det første Destiny-spillet er kun tilgjengelig på konsoll.
Bungie

Seriens neste innslag – som etter planen vil lanseres en gang i 2017 – skal selvfølgelig introdusere mye nytt til Destiny-universet, men også på plattformfronten skal det visstnok bli forandringer. Ifølge en rekke kilder som har snakket med Kotakus Jason Schreier skal Destiny 2 nemlig lanseres på PC i tillegg til PlayStation 4 og Xbox One.

Det første Destiny-spillet var kun tilgjengelig på konsoll, men nå ser det altså ut til at Bungie er klare for å la PC-spillere slippe til.

Skal føles som en skikkelig oppfølger

Schreier melder videre at Bungie-sjefene ønsker at Destiny 2 skal føles som en sann oppfølger, i stedet for å kun bygge videre på det eksisterende spilluniverset. Dette betyr at enkelte planeter, figurer og andre elementer fra originalspillet kanskje ikke vender tilbake i spill nummer to.

I tillegg forteller kildene at verdenene i Destiny 2 skal bygges etter en ny modell, der byer og tettsteder vil være langt mer folksomme. Oppdragene man plukker opp i spillet skal også bli mer spennende enn de man finner i dagens Destiny.

Destiny ble sluppet til Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One og PlayStation 4 den 9. september i 2014. Mange koser seg med spillet – spesielt etter lanseringen av The Taken King-utvidelsen – men vår anmelder var blant de som hadde en del å utsette på skyteopplevelsen.

Destiny fikk nylig sin fjerde utvidelse.
Les vår anmeldelse av Destiny: Rise of Iron her »

Siste fra forsiden