Destiny-oppfølgeren er allerede under utvikling

9,5 millioner spillere har kost seg med det første spillet.

Destiny-oppfølger er på vei.
Activision

Som alltid i spillbransjen er det lite tid til å dvele ved utgitte spill, og alltid et jag mot det neste nye. At Activision og Bungie nå forteller at en Destiny-oppfølger er på vei burde ikke overraske. Først og fremst er det likevel flere utvidelser som skal på plass, fortalte Eric Hirshberg, sjef for publisering i selskapet, i en investorsamtale nylig. Dette forteller Polygon.

I tillegg slapp Activision litt informasjon om hvordan ståa er for det mye solgte spillet. Til nå skal Destiny ha fått 9,5 millioner registrerte spillere. Når det gjelder de fremdeles aktive spillerne, de som ikke har gått videre til nye beitemarker ennå, spilles det i snitt 3 timer hver dag.

Stor ståhei – med rette

Destiny appellerte til mange.

Activisions Destiny-skrytetog fortsetter altså i full fart fremover, noe som egentlig er helt naturlig med tanke på suksessen. Ifølge selskapet har spillet satt noen heftige rekorder: den største lanseringen for en ny serie i spillhistorien, samt blant de ti største spillanseringene noensinne. Da må det være lov å banke seg litt på brystet.

Destiny ble sluppet til Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One og PlayStation 4 9. september i år. Vi i Gamer.no vet av en god del hardbarkede spillere som koser seg stort med spillet, selv om vår anmelder og andre pekte på en hel del svakheter i sine omtaler.

De ivrige trenger ikke vente så alt for lenge på nytt innhold.
Den første Destiny-utvidelsen kommer faktisk snart »

Siste fra forsiden