– Desto flere som spiller demoen vår, desto billigere blir spillet

Trine-utvikleren lanserer en uvanlig kampanje for sitt neste spill.

Frozenbyte

Frozenbyte, den finske utvikleren bak blant annet Trine-serien, har lansert en litt uvanlig kampanje for sitt kommende snikespill – Shadwen. Utvikleren slapp nylig en demo for spillet, og desto flere som prøver den, desto billigere blir spillet ved lansering.

Se traileren for Shadwens demokampanje. (Video: Frozenbyte)

Frem til klokken 19:00 den 29. februar vil hver gjennomspilling av Shadwen-demoen bidra til en samlet poengsum, som vil bestemme prislappen på spillet. Flere poeng betyr lavere pris.

Alt du må gjøre for å delta i kampanjen er å laste ned demoen gratis fra enten Steam, Humble Store eller GOG.com, og samle poeng ved å spille gjennom demoen så mange ganger du vil.

Ved å dele dine favorittøyeblikk fra demoen på Twitter, med emneknaggen #FromTheShadows, vil du også bli med i trekningen om å vinne Shadwen og andre premier.

På spillets nettside kan du sjekke hvor mange poeng som er samlet inn og hva prisen ligger på.

Strategisk sniking

Han kommer nok til å ha vondt i hodet i morgen.
Frozenbyte

I Shadwen møter vi spillets titulære hovedperson, en snikmorder hvis oppgave det er å ta livet av kongen. Underveis får hun motvillig med seg den foreldreløse jenta Lily, som Shadwen blir nødt til å passe på samtidig som hun prøver å fullføre oppdraget sitt.

Spillet handler om å holde seg skjult, og spillere må bruke Shadwens omgivelser til å snike seg forbi eller kvitte seg med fiender.

I likhet med spill som Prince of Persia kan tiden manipuleres og skrus tilbake dersom du blir oppdaget, men tiden stanser også helt når Shadwen ikke er i bevegelse. Dette lar spillere stoppe opp når som helst, selv i løse luften, for å utforske et område og planlegge sine neste trekk.

Shadwen skal etter planen lanseres i løpet av 2016, men en nøyaktig dato eller hvilke plattformer det kommer til – foruten PC – er hittil ikke bekreftet.

Sniking blir det nok av i nye Hitman.
Les vår sniktitt på spillet her »

Siste fra forsiden