Telialigaen - Counter-Strike

– Det å kunne velge en motstander i semifinalen er ikke en kjempefordel

Haris «H4RR3» Hadzic og Nordavind bryr seg ikke så særlig om førsteplassen i seriespillet i Telialigaen.

Haris «H4RR3» Hadzic og Nordavind er ikke nevneverdig bekymret etter uavgjort forrige runde.
Eivind Von Døhlen/Good Game

SLIK SPILLES SJETTE RUNDE AV TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

Kl. 20:00: Celestial - Blue Revision
Kl. 20:00: Stabæk Momentum - Nordavind
Kl. 20:00: dGamers - Bitfix
Kl. 20:00: Riddle - demise
Kl. 20:00: Apeks - Oslo Lions

Alle kampene spilles mandag 14. oktober.

Se resten av kampene som skal spilles fremover i terminlisten »

Etter at Nordavind delte poengene med Riddle forrige uke er det nå Apeks som nå troner øverst på tabellen. Haris «H4RR3» Hadzic og Nordavind bryr seg ikke nevneverdig etter uavgjorten mot Riddle.

– Vi tenkte ikke noe spesielt over det, er ikke første gang vi taper et kart til et dårligere lag, sånne ting skjer av og til så man må bare legge det bak seg, forteller Hadzic.

Pausen er over og Telialigaen er tilbake etter en høstferie og ligaen returnerer med en dobbelrunde. To runder skal spilles denne uken, hvorav runde seks og syv spilles henholdsvis mandag og torsdag.

Nå ønsker Nordavind å rette opp forrige ukes skuffelse. Se kampen mellom Stabæk Momentum og Nordavind mandag klokken 20:00 på vår Twitch-kanal »

Slik ser tabellen ut før den sjette runden av Telialigaen.
Gamer.no

– Førsteplassen er ikke viktig

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

Vis mer

Ruben «RUBINO» Villarroel
Håkon «hallzerk» Fjærli
Jørgen «cromen» Robertsen
Haris «H4RR3» Hadzic
Jesper «TENZKI» Plougmann Mikalski

– Vi har alltid fokuset på oss selv og ikke noen andre lag, sier Haris «H4RR3» Hadzic i Nordavind.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Tross uavgjort forrige runde har Nordavind begynt å finne formen internasjonalt. Åtte strake seiere er fasiten i ESEA Advanced så langt. Hadzic mener imidlertid at veien fortsatt er lang.

– Vi prøver så godt vi kan å kunne klare å komme oss til MDL (Mountain Dew League, journ. anm.). Vi har spilt bedre i det siste og håper vi kan opprettholde formen utover den sesongen, så vil si vi har utviklet oss positivt men det er fortsatt en lang vei til toppen og man må jobbe enda hardere.

LES OGSÅ: Riddle rystet Nordavind

I hjemlig serie er derimot skuldrene senket og Hadzic og gjengen er ikke veldig bekymret dersom førsteplassen skulle glippe.

– Vi har alltid fokuset på oss selv og ikke noen andre lag så betyr ikke noe for oss hvem som er favoritt og ikke. Førsteplassen er ikke viktig, vi må slå alle lagene uansett så det å kunne velge en motstander til semifinalen er ikke en kjempefordel eller noe vi ser på som veldig viktig.

Les også
Norsk Trackmania-turnering knuser alle tidligere rekorder

Hadzic vil likevel ikke undervurdere mandagens motstander Stabæk Momentum.

– Vi har ikke sett så mye på Stabæk Momentum, men det blir sikkert ikke lett, de har vel forberedt seg godt. Vi burde slå dem, men de kan overraske som Riddle gjorde, så vi får se.

Med 13 poeng og en luke på syv poeng ned til under sluttspillplass er oddsen svært høy for at plassen skuller ryke. Sammen med Apeks har laget virkelig hatt kontroll denne sesongen. Hadzic mener de to øvrige plassene ikke spiller så stor rolle.

– Sluttspill er selvfølge for oss, hvem andre som er der er bryr jeg meg fint lite om skal jeg være ærlig, avslutter Hadzic.

– Vi trenger sårt flere poeng

DISSE SPILTE FOR STABÆK MOMENTUM

Vis mer

Andreas «dem0» Aslaksrud
Eskil «LaX» Bjørnsen
Steffen «SLY» Amundsen
Snorre «fletch» Granerud
Jesper «Jimbo» Kamsrud

Stabæk Momentum har på sin side hatt en treningsleir i løpet av pausen. Snorre «fletch» Granerud mener de har fått jobbet godt på et generelt grunnlag.

– Treningsleiren var ikke tilspisset noen spesiell liga eller turnering. Vi hadde mest fokus på å spille bedre sammen som et lag og jobbe med lagkjemien.

Mohammed Barzinje/Good Game

LES OGSÅ: – Vi ser kun på Apeks og Nordavind som tøffe motstandere

Treningsleiren har også gjort det lettere å utvikle spillet ifølge Granerud.

– Treningsleirer er kjekt å ha, men det er ikke noe man må ha. Det var moro å møte laget og lettere å gå igjennom ting og spille sammen på LAN, enn online.

Granerud og Stabæk Momentum øyner fremdeles håpet om sluttspill, og med to av fire kamper mot Nordavind og Apeks er oppgaven tøff. Granerud mener de hvertfall må sikre trepoengene i de to øvrige kampene.

– Vi ligger fortsatt an til å nå sluttspill, men sjansene blir mindre og mindre siden vi taper mot lag vi på papiret skal slå. Så vi får se, spørs også på hvordan de andre lagene gjør det, men vi skal gjøre vårt beste og håper på sluttspill.

Inn mot mandagens gigantmotstander har de likevel ikke forberedt seg noe nevneverdig.

– Vi har ikke forberedt oss noe spesielt mot Nordavind, vi trenger sårt flere poeng men realistisk sett så blir det hardt mot Nordavind, håper på at vi har dagen og at de ikke har det, avslutter Granerud.

Siste fra forsiden