Det aller første X-COM-spillet er gratis på PC

UFO: Enemy Unknown gis bort, men du må være rask.

MicroProse

Siden åpningen av Humble Bundles nettbutikk, den såkalte Humble Store, i 2013, har butikken med jevne mellomrom gitt bort spill helt gratis. Like før jul i fjor kunne spillere for eksempel få bilspillet GRID for kroner null, og nå har Humble-gjengen lansert et nytt gratistilbud.

I UFO: Enemy Unknown må du beskytte jorda fra invasjon.
2K Games

Denne gangen kan man sikre seg et lite stykke spillhistorie, i form av det aller første spillet i X-COM-serien.

UFO: Enemy Unknown – eller X-COM: UFO Defense som det het i Nord-Amerika – får du gratis ved å besøke spillets butikkside, der du trykker på knappen merket «Get it Free». Når du har logget deg inn på siden vil du motta en spillnøkkel som kan aktiveres i Steam.

Tilbudet gjelder frem til klokken 19:00 på onsdag 1. februar.

Beskytt jorda fra invasjon

UFO: Enemy Unknown ble først lansert på PC og Amiga i 1994 og kom deretter til PlayStation i 1995. Målet i spillet er å beskytte jorda fra en stadig mer omfattende invasjon fra verdensrommet. Dette oppnås med en blanding av basebygging og strid mot de invaderende romvesenene.

I turbaserte kamper må spillere kommandere soldatene sine rundt på slagmarken, og forsøke å tilintetgjøre fiendene så raskt som mulig. I begynnelsen er soldatene kun utstyrt med beskjedne våpen, men gjennom forskning på romvesenenes teknologi får man etter hvert konstruere mer slagkraftige leketøy til bruk i de gradvis tøffere kampene.

UFO: Enemy Unknown gjenoppsto i ny drakt i 2012.
Nyversjonen XCOM: Enemy Unknown ble godt likt av vår anmelder »

Siste fra forsiden