Saidaddy forsvarer tronen i King of Nordic

– Det beste vi kan gjøre er å la «Marcelious» få frie tøyler

Kristian «Microvan» Nyborg og Saidaddy skal forsvare tronen i King of Nordic etter seieren forrige uke.

Kristian «Microvan» Nyborg mener «Marcelious» (bilde) må få frie tøyler på fredag.
Fabian Fjeldvik/Gamer.no

DISSE SPILLER FOR SAIDADDY

Vis mer

Sindre «Grande» Grande
Niclas «iNTERP» Waagan
Kristian «Microvan» Nyborg
Shero «Shero» Jaman
Ole «Marcelious» Langan

Forrige uke vant Saidaddy Counter-Strike: GO-turneringen King of Nordic, og skal dermed fredag kveld forsvare tronen. Lagkaptein Ole «Saidonz» Christensen er på ferie, og dermed kommer et av Norges største AWP-talent, Ole «Marcelious» Langan.

Kristian «Microvan» Nyborg forteller til Gamer.no om forrige ukes seier. Han sier at laget muligens fikk litt drahjelp i finalen, men at laget tok vare på muligheten de fikk.

– Sist uke gikk det egentlig veldig greit, vi går jo inn som et mikslag så alt kan skje. Det startet jo med en knall seier over Danmark, forsetter litt klomeste imot Sverige men henter oss inn på slutten. Finalen ble det mye styr rundt. Vi lå vi under 6-1, når jeg fikk en VAC-error, etter en stund med venting og styr fra administratorene, ble vi enige om at vi måtte starte kampen på nytt. Etter at kampen kom i gang igjen seilte vi enkelt til seier.

Nyborg sier også at laget hans vil få det litt tøffere uten en leder i spillet, men mener «Marcelious» er god nok til å demme opp.

– Det blir jo fort litt tyngre nå som vi ikke har noen taktisk leder. Men vi har fått inn «Marcelious» som skyter utrolig hardt, så jeg tror vi drar seieren i land denne helgen også. Jeg tror det beste vi kan gjøre er å la han få frie tøyler, så lenge han får med seg en support-spiller.

– Jeg synes justeringen av CZ75 var lite gjennomtenkt

Kristian «Microvan» Nyborg mener justeringen av CZ75 var for liten.
Privat

I den siste Counter-Strike: GO-oppdateringen kom det flere etterlengtede endringer, samt noen overraskelser. Nyborg er ikke helt sikker på om våpenjusteringene har gjort den helt store forskjellen.

– Jeg synes justeringen av CZ75 var lite gjennomtenkt, den er jo like sterk nå som den alltid har vært. Syntes de kunne bremset ned farten kulene skytes på, sånn at den ikke er like rask som en AK47. Jeg bruker ikke M4A1, men det var vell på tide med et ekstra magasin for de som bruker den, sier Nyborg før han fortsetter om endringene på Mirage.

– Når det kommer til Mirage syntes jeg de har gjort en bedre jobb, det kommer til å bli en ny meta med granater på Mirage siden «skyboxen» er fjernet. Forskjellige områder er lysere, så det blir spennende å se på hvordan lag kommer til å tilvenne seg det. Kartet ser mye mer ryddig ut nå, som også er et pluss i min bok.

I den samme oppdateringen kom det en del hint til det såkalte Panorama-brukergrensesnittet som Valve har jobbet med i lang tid. Nyborg synes dette er spennende, og håper det lanseres snart.

– Det er jo ganske spennende, det har jo vært en snakkis en liten stund nå. Alt som forbedrer bildefrekvensen er jo velkommen. Jeg er litt usikker på hva annet som kommer til å skje med panorama, det er jo fortsatt uvisst hva de kommer til å gjøre, men forhåpentligvis så blir det bedre flyt i spillet.

– Mange rykter tilsier en ikke-konkurransebasert fem mot fem-modus. Hva tenker du om det?

Les også
«H4RR3» erstatter «Rubino» i Nordavind på permanent basis

– Det er flott at de bringer det frem i lyset. Kanskje vi får litt større spillerbase.

Om sitt personlige mål for året, har ikke Nyborg satt seg et særlig hårete et.

– Målet er vell egentlig å holde seg i ESEA Advanced. Alt annet tar jeg litt som det kommer.

I King of Nordic-sluttspillet på fredag tror Nyborg det ender opp med seier, om alt klaffer som det skal.

– Spørs helt hvem vi møter, har heller ikke sett noen lagoppstillinger fra de andre landene enda. Jeg har sett mye forskjellige lag spille i King of Nordic, men jeg er føler meg komfortabel med gjengen, så jeg vil tro vi går inn til en seier uansett hvem vi blir å møte, avslutter Nyborg.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4500 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 23 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 8. juni. Norge forsvarer sin tittel cirka klokken 22:00.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden