– Det blodigste tårnforsvarspillet noensinne

Van Helsing-skapernes nye prosjekt heter Deathtrap.

Neocore Games

22. oktober lanserer Neocore Games en tidlig utgave av sitt neste prosjekt. Spillet heter Deathtrap, og er et tårnforsvarspill med sterke innslag av actionrollespill. Kanskje ikke helt overraskende, ettersom studioets forrige spill, Van Helsing 2, var et actionrollespill med sterke innslag av tårnforsvar.

Deathtrap blander actionrollespill og tårnforsvar. (bilde: Neocore Games).

I Deathtrap må du beskytte verden mot forferdelige vesener fra en annen dimensjon. Det gjør du ved å legge ut ulike former for feller og drapsmaskiner, og hvis ikke disse klarer biffen blir det også mulig å angripe monstrene direkte ved hjelp av magi.

Men spillet har også et elemenent av utforsking, og ved å saumfare spillmiljøene kan du finne nye fiender å overvinne og oppdrag å løse.

Det finnes mange måter å skade fiendene på. (bilde: Neocore Games).

Tre klasser

Deathtrap skilter med tre forskjellige klasser, og utviklerne sier at hver av dem har sine egne unike strategier du må bruke. De kan også oppgraderes underveis, og hver klasse har 50 ulike egenskaper som kan låses opp.

Utviklerne beskriver Deathtrap som det blodigste tårnforsvarspillet noensinne, og sier det finnes mengder av varierte måter å denge monstre på. Totalt skal det være 25 ulike typer feller i spillet, med massevis av oppgraderingsmuligheter.

Man kan også samarbeide. (bilde: Neocore Games).

Vi loves også en enspillerkampanje, en samarbeidskampanje og en spillmodus der den ene får kontrollere monstrene mens den andre bygger forsvarsverker. Et redigeringsverktøy inkluderes også, slik at spillerne kan lage egne kart.

Den kommende tidliglanseringen skal være en «pre-beta»-versjon. Den siste delen av utviklingen skal fokusere på finpuss og mer innhold, og planen er å lansere den endelige versjonen i løpet av første kvartal 2015.

Vil du ha mer tårnforsvar kan vi anbefale Defense Grid 2. En litt annerledes og ganske artig variant av sjangeren finner du i Unstoppable Gorg.

Siste fra forsiden