League of Legends / Counter-Strike: GO

Det er duket for to nye turneringer på Gamer.no

Åtte lag sikres plass i toppdivisjonen i høstens ligaspill.

I slutten av mai skal Gamer.no arrangere turneringer i Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends. Disse vil fungere som oppvarming til to Logitech G-ligaer som starter til høsten, og de fire beste lagene i hvert spill er forhåndskvalifisert til øverste divisjon.

Hver av de to ligaene får 15 000 kroner i premiepotten og går parallelt med høstsesongen av SteelSeries StarCraft League.

Påmeldingen er åpen frem til og med torsdag 22. mai, og de første rundene spilles søndag 25. mai fra klokken 14:00. Deretter fortsetter turneringen ut dagen og eventuelt neste dag dersom pågangen er stor. Semifinaler og finaler lørdag 31. mai for Counter-Strike: Global Offensive og søndag 1. juni for League of Legends.

For å skape ekstra spenning vil hver spiller på vinnerlagene få et gavekort på 500 kroner fra Elkjøp.

Meld på ditt lag til Logitech G Counter-Strike: GO Challenge her »

Meld på ditt lag til Logitech G League of Legends Challenge her »

Begge turneringene vil foregå etter dobbel utslagsmetode. Turneringsoppsett og spilleplan vil bli offentligjort 48 timer i forkant av turneringsstart, og oppsettet vil til enhver tid være tilgjengelig på Gamer.no sine turneringsider. Her vil man også kunne se hvilke kamper som sendes med kommentatorer.

Se flere detaljer om regler, format og seeding på de respektive turneringssidene.

Siste fra forsiden