Intervju

Tilted Angels leder Telenorligaen i Rocket League

– Det er ekstra deilig å kunne motbevise spådommer

Tilted Angels leder Telenorligaen etter en perfekt åpning på Rocket League-sesongen.

Psyonix, Privat

Med to runder vel overstått har ankom vi for to ukser siden den beryktede vinterferiepausen i Telenorligaen. Tommeltottene tvinnes mens både spillere og fans venter på at Rocket League-sesongen skal starte opp igjen den 8. mars. I mellomtiden har vi tatt en kikk på tabellen så langt, og øverst troner nyopprykkede Tilted Angels.

Laget som kun hadde ambisjoner om å havne midt på tabellen er det eneste som kan skryte av en perfekt åpning på sesongen:

– Vi er veldig fornøyde, og det er helt herlig at vi ikke har tapt en eneste kamp. Det er bra med tanke på hvor jevn denne sesongen er, forteller kaptein Kristian «Mrkikkan» Baklid Røste til Gamer.no.

12 seire av 12 kamper mot de foreløpige bunnlagene Horizon og Gutta Boyz ser kanskje ikke så imponerende ut i seg selv, men alle som har spilt Rocket League vet at det skal mye til å prestere på et jevnt høyt nivå i kamp etter kamp.

– Kjenner hverandres styrker og svakheter

Tilted Angels leder Telenorligaen etter to runder, men gutta har ikke latt suksessen gå dem til hodet.
Fabian Fjeldvik/Gamer.no

For «Mrkikkan» er det ingen tvil om at den tidlige suksessen skyldes samholdet i laget. Han og lagkameratene Martin «xmartin96x» Sandaker og Thomas «Unlikely» Hennø spiller bare sammen for å ha det gøy, men moroa har gitt resultater:

– Vi spiller sammen når vi har tid, og synergien i laget er meget strålende. Vi kjenner hverandres styrkes og svakheter godt, som gjør at vi kan hjelpe hverandre, forteller «Mrkikkan» til Gamer.no.

I pausen fortsetter laget med den samme formelen som alltid: Ha det gøy. Tilted Angels har ingen planer om å jakte på internasjonal suksess, og styrer unna ting som den åpne kvalifiseringen til Rocket League Rival Series (RLRS) – den nest største Rocket League-turneringen i verden.

Gutta har et helt avslappet forhold til det å oppnå suksess i Rocket League, men «Mrkikkan» innrømmer at det å vinne har sine fordeler.

– Deilig å motbevise spådommer

I vår forhåndstitt på Rocket League-sesongen i Telenorligaen spådde undertegnede at Tilted Angels ville havne helt nede på en niendeplass. Det er selvfølgelig lenge igjen før noe er avgjort, men guttas spill så langt har bevist at de slettes ikke er her for å bli herset med.

På spørsmål om det gir ekstra motivasjon å kunne motbevise slike spådommer svarer «Mrkikkan» bekreftende. Han er imidlertid forsiktig med å ikke la seg rive med av lagets imponerende start på sesongen.

– Det er ekstra deilig å motbevise spådommer. Vi mener selv vi skal klare å unngå nedrykk, men vi er ikke et lag som skal være med å kjempe i toppen, sier kapteinen.

Les også
Anmeldelse: Rocket League

Tross lagets pangåpning forventer han altså fortsatt ikke mer enn å havne midt på tabellen et sted. Nettopp det er kanskje fornuftig, gitt at motstanden som venter på andre siden av vinterferiepausen er unektelig tøffere enn den de møtte i begynnelsen av sesongen. Suksesss har også en tendens til å skape ekstra motivasjon for motstanderne.

Må slå Nordavind og Team Bjønnsk

Nordavind er fortsatt laget man må slå, mener «Mrkikkan».
Fabian Fjeldvik/Gamer.no

«Mrkikkan» regner med at de andre lagene vil gi det lille ekstra for å kunne ta fra Tilted Angels-gutta tittelen som «Telenorligaens eneste ubeseirede lag». Han innrømmer riktignok at flere av lagene i utgangspunktet stiller sterkere, så det blir ikke nødvendigvis en altfor vanskelig oppgave:

– Topplagene er generelt bedre enn oss på papiret. Likevel ser jeg ikke bort fra at vi på en god dag kan gi motstand til alle lagene i Telenorligaen, sier han.

Akkurat som Gamer.no tror også Tilted Angels-kapteinen at Nordavind og Team Bjønnsk er lagene man må slå for å menge seg i toppen. Han virker imidlertid å holde en liten knapp på sistnevnte, og mener det var Team Bjønnsk som kom best ut av det høyprofilerte «Reganam» mot «Sacred»-byttet fra tidligere denne måneden.

Tilted Angels møter Team Bjønnsk 12. april og Nordavind 26. april. Rett etter vinterferiepausen venter imidlertid en annen sluttspillkandidat i Bamble DreamTeam.

Siste fra forsiden