King of Nordic

– Det er flere som ser på King of Nordic nå enn før

Genesis «envi» Crisostomo Reyes mener endringene før sesongen har hjulpet turneringen masse.

Genesis «ENVI» Crisostomo Reyes er skuffet over sesongen.
Nicolai Solbakk Willumsen/Gamer.no

DISSE REPRESENTERER NORGE

Vis mer

Genesis «envi» Crisostomo Reyes
Emil «kaas» Kaasa
Sondre «fibb0» Gjerde
Aleksander «Aleks» Aga Nordli
Mathias «Mathio» Nornes

Fredag er det nok en gang klart for King of Nordic. Den ukentlige nordiske turneringen, med lag fra Norge, Sverige, Finland og Danmark, har for øyeblikket en dansk konge, som de tre andre skal prøve å hamle opp med. Ukens norske utfordrer sikter inn mot det, og Genesis «envi» Crisostomo forteller litt til Gamer.no om forrige helgs kvalifisering.

– Kvaliken gikk fint og det var en ganske lett kveld for oss. Spillerne på laget hadde alle en god dag, og vi hadde momentumet på vår side, mener Crisostomo.

LES OGSÅ: King of Nordic mer enn dobler pengepremien

Videre forteller han at de har fått til minimalt med forberedelser inn mot sluttspillet fredag.

– Vi har ikke hatt noen forberedelser siden vi ikke er et lag. Men det er fult mulig å vinne i dag. Danmark er vel de eneste som kan slå oss, men det skal ikke mye til å vinne denne turneringen her. Tipper på at det skal gå ganske greit mot Sverige og Finland.

Crisostomo ser at tilskuertallet har økt denne sesongen. Kanskje er det nettopp grunnet endringene som kom før sesongen. Han synes det er flott.

– Endringene har vært bra, og det er flere og flere som ser på King of Nordic nå enn før, avslutter Crisostomo.

Se King of Nordic fredag fra klokken 19:00 på Twitch »

Satser større

I år har ESEN videreutviklet turneringen enda mer, med over 120 000 kroner i premiepenger, over 160 planlagte sendetimer og ukentlige konkurranser med WD_Black skal de sørge for å ta King of Nordic til nye høyder.

En annen nyhet denne sesongen er at lag som deltar vil bli tildelt rangeringspoeng på HLTV.org, som kan hjelpe nordiske lag oppover på den annerkjente rangeringen. King of Nordic vil også lansere sin egen «Hall of Fame» i løpet av sesongen på sine hjemmesider, med spillerstatistikker fra sesong én til nå.

Dersom ditt lag ønsker å delta vil det arrangeres kvalifiseringer her på Gamer.no hver søndag fra 15.00, så lenge Norge ikke er regjerende mestere fra før av. Selve hovedturneringen vil bli spilt hver fredag fra klokken 19:00 de neste syv ukene fremover.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Les også
– Det var en desperat seier

Siste fra forsiden