Telialigaen - Counter-Strike

– Det er ikke umulig for oss å ta et kart mot Nordavind

Simen «Sido» Rem og Lions er veldig optimistiske før kampen mot favoritten Nordavind.

Simen «Sido» Rem tror de skal klare å yppe seg mot Nordavind.
Oslo Lions

SLIK SPILLES FJERDE RUNDE I TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

Riddle - Stabæk Momentum
Apeks - Celestial
Lions - Nordavind
Dgamers - Blue Revision
Demise - Bitfix

Alle kampene spilles mandag kveld klokken 20:00.

Se resten av kampene i terminlisten »

På mandag braker det løs nok en gang i det fjerde runde av Telialigaen inviterer til en hovedkamp der unge talenter skal få bryne seg på sesongens soleklare favoritter. Det er nemlig Lions mot Nordavind som står for tur.

LES OGSÅ: E-sporten tar ett steg nærmere OL

Lions har imponert aller mest i sesonginnledningen med tanke på forventningene, og de er helt klart et lag som kan ha potensiale til å slå hardt fra seg i denne kampen, til tross for at Nordavind sitter på hele tre ganger så mange poeng som Lions-gutta.

Simen «Sido» Rem i Lions forteller at det finnes gode muligheter for å avslutte Nordavinds ubeseirede rekord i kveldens hovedkamp.

– Kampen mot Nordavind blir tøff. Det er ikke realistisk å forvente at vi vinner, men vi har vist at vi kan ta kart fra favorittene til å nå sluttspillet, så det er ikke umulig for oss å ta et kart mot Nordavind.

Se kampen mellom Nordavind og Lions på Gamer.no sin Twitch-kanal mandag klokken 20:00 »

Slik ser tabellen ut etter tre runder.
Gamer.no

– Vi vet hvor gode vi kan være hvis vi spiller som vi skal

DISSE SPILLER FOR LIONS

Vis mer

Preben «Trax» Martinsen
Simen «Sido» Rem
Ådne «Sense» Fredriksen
Emil «Swizzy» Johnsen
Sebastian «Petteroes» Pettersen

Nordavind og Apeks er nå de to eneste lagene som er ubeseirede, og det er ingen tvil om at de begge ønsker å fortsette sånn. Lions derimot har andre planer i tankene, etter at de tok et kart fra Stabæk Momentum forrige mandag er de overbevist om at de er et lag som kan skape problemer for favorittene.

– Vi visste vi kunne klare det, vi vet hvor gode vi kan være hvis vi spiller som vi skal. Det var bare et spørsmål om vi kunne prestere og spille vårt spill uten å tenke på nervene, forteller Rem.

Han mener at seieren mot Stabæk Momentum kan ha vært et nødvendig «wake-up call» for både dem selv og fremtidige motstandere de vil møte i Telialigaen.

– Det var viktig for oss å bevise for oss selv at vi er en trussel mot lagene i toppen som kanskje undervurderer oss. Vi kommer til å ta med oss selvtilliten vi har bygget med oss videre inn i kampen mot Nordavind.

Les også
– Det finnes svakheter man kan utnytte hos alle som spiller FIFA

Etter tre uavgjort-kamper på rad for Lions, sitter de på femteplass med tre poeng, og tror at sjansene deres for sesongen kan være bedre enn forventet om de kan holde formen gående.

Simen «Sido» Rem tror de skal klare å yppe seg mot Nordavind.
Oslo Lions

– Vi tenkte realistisk at vi skulle bruke denne sesongen til å bli kjent med hvordan de andre lagene spiller. Før sesongstart sluttspillet et resultat vi håpet på, men jeg tror ikke mange på laget hadde forventet at vi skulle ha en god sjanse til å klare det. Med tanke på at det er første gang flere av oss spiller i 1. divisjon.

Til tross for de usikre forventningene før sesongen, har Lions klart å overraske mot noen av Norges beste lag, og det er ikke lenger tvil om at de har en reell sjanse for å nå hele veien til sluttspillet.

– Det er absolutt en mulighet for å komme til sluttspillet nå som vi har våknet skikkelig, avslutter Rem.

LES OGSÅ: TV 2 vil behandle e-sport på samme måte som Tour de France

– Vi er nok en del hakk vassere

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

Vis mer

Ruben «RUBINO» Villarroel
Håkon «hallzerk» Fjærli
Jørgen «cromen» Robertsen
Haris «H4RR3» Hadzic
Jesper «TENZKI» Plougmann Mikalski

Haris «H4RR3» Hadzic i Nordavind mener at mandagens motstandere burde være lett overkommelige, men nevner også at det er skummelt å spille mot dårligere lag, spesielt norske.

– Jeg tror vi kommer til å møte et lag som er forberedt, er ihvertfall det inntrykket jeg har av Lions siden de har sneket med seg noen poeng mot «antatt» sterkere motstand. Det sjokkerte meg ikke siden det virker som de legger ned mye tid, sier Hadzic før han legger til.

– De kan sikkert få med seg et par runder, men vi er nok en del hakk vassere og det skal gå fint, men jeg er spent på å se hva de kan stelle i stand på serveren.

Haris «H4RR3» Hadzic tror det blir en grei seier mot Lions.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Etter forrige ukes kamp mot Bitfix så det lenge mørkt ut for Nordavind på sitt eget kartvalg, Train, før de til slutt klarte å vinne kartet, og tre poeng i serien. Hadzic mener at det å møte lag med en annen spillestil enn det man er vant til fort kan bli skummelt.

– Greia med Bitfix-kampen på Train var at vi hadde brukt én til to dager på treninger mot sterk motstand på Train. Vi møtte MIBR rett før vi spilte mot Bitfix og vi følte oss komfortable på hvordan MIBR reagerte på mange av rundene våre, og at antiterroristsiden vår var veldig solid. Så er det jo veldig forskjellig å spille mot Bitfix og MIBR, ettersom MIBR reagerer mye mer som vI forventer, mens Bitfix gjorde mye rart som virkelig tok oss på senga siden vi ikke skjønte hva som foregikk, sier Hadzic før han legger til.

– Det løste seg heldigvis til slutt siden vi er et mye sterkere lag. Vil definitivt si at man lærer mye av å spille mot svakere lag, siden du blir på en måte forberedt på alt, samtidig som det er grusomt å spille mot også.

LES OGSÅ: – Nivået er ikke kjempehøyt i høst

Studerer ikke motstandere

Hadzic sier at de som regel ikke studerer motstandere i Telialigaen uansett hvem det er, og er hundre prosent komfortable med at de skal kunne cruise seg frem til sluttspillet uten problemer uansett.

– Har ikke fulgt med all verden, men at Lions har tatt noen kart mot antatt bedre lag er sikkert et sjokk for noen. Vi forbereder oss jo aldri i form av å studere strategier eller noe i Telialigaen. Vi bruker det som trening og en mulighet til å teste forskjellige runder på en annen type motstander enn vi møter i andre kamper og turneringer.

Det at flere lag har imponert denne sesongen er ikke noe Hadzic lar seg skremme av. Han er fast bestemt på at det kun er ett lag i år som virkelig kan vise motstand, nemlig Apeks.

– Det er fortsatt bare to lag som kan vinne Telialigaen, så jeg er ikke så opptatt av noen andre egentlig, avslutter Hadzic.

Siste fra forsiden