Cyberpunk 2077

Det første ekstrainnholdet til Cyberpunk 2077 er allerede rett rundt hjørnet

Teaserside har dukket opp.

Illustrasjonsbilde.
CD Projekt RED

Cyberpunk 2077 har mildt sagt fått en haltende start, men noe av det som muligens har gitt fansen håp for spillets fremtid er ekstrainnholdet utvikleren har lovet. Nå viser det seg at den første pakken trolig er nærmere enn mange nok ventet.

En teaserside (via SVG) for det første tilleggsinnholdet til Cyberpunk 2077 dukket plutselig opp på spillets hjemmeside.

Ifølge teasersiden kan vi vente oss pakken tidlig neste år, som i beste fall betyr at det ikke er lenge til den slippes. Vi har ennå ingen informasjon om akkurat hva den vil by på, men siden inneholder noen korte videoklipp som kan gi en indikasjon.

Høye ambisjoner om nedlastbart innhold

Illustrasjonsbilde.
CD Projekt RED

Det opplyses også at ekstrainnholdet, som tidligere lovet, blir gratis. Mer informasjon vil komme ganske snart, opplyser utvikleren.

Det var i august i år at CD Projekt RED kunne informere om at Cyberpunk 2077 ville få gratis, nedlastbart innhold – i likhet med The Witcher 3. Senere antydet studiosjefen Adam Kiciński at de har enda større ambisjoner med nedlastbart innhold til Cyberpunk 2077 enn med sin forrige stortittel.

CD Projekt RED har opparbeidet seg et rykte for å være gavmilde når det kommer til ekstra godsaker til spillene sine. De første to The Witcher-spillene fikk hver sin oppgraderte gratisversjon kalt Enhanced Edition noen år etter lansering, og The Witcher 3 fikk 16 biter gratis ekstrainnhold i løpet av tre måneder.

Denne gangen er det nok mer som står og faller på ekstrainnholdet enn tidligere, med tanke på at studioets rykte har fått seg en god bulk i siden.

Les også: CD Projekt RED saksøkes – lover å forsvare seg hardt »

Siste fra forsiden