Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 får gratis nedlastbart innhold, slik The Witcher 3 fikk

CD Projekt RED bekrefter at de fortsetter praksisen.

CD Projekt RED

Da The Witcher 3: Wild Hunt tok spillverdenen med storm i 2015, var utviklerne i CD Projekt RED rause med gratis nedlastbart innhold. I løpet av tre måneder rullet de ut 16 biter gratis ekstrainnhold, med slikt som ekstra oppdrag, en New Game+-modus nye Gwent-kort, alternative kostymer og rustninger.

Nå har utviklerne bekreftet at Cyberpunk 2077 følger i samme spor når det kommer i høst.

CD Projekt RED har opparbeidet seg et rykte for å være gavmilde når det kommer til ekstra godsaker til spillene sine. De første to The Witcher-spillene fikk hver sin oppgraderte versjon kalt Enhanced Edition noen år etter lansering, og dersom man da eide spillet fra før av, fikk man oppgraderingen gratis.

The Witcher 3 fikk en del gratis innhold.
CD Projekt RED

Cyberpunk 2077 skal være noe litt annet enn The Witcher-spillene, med mer fokus på frihet, både for spilleren og utvikleren. Dette blir lettere, siden Cyberpunk 2077 ikke er knyttet like sterkt til en eksisterende fiksjon med definerte figurer som suksesserien er.

Dette blir også det første spillet CD Projekt RED prøver seg på utenfor The Witcher-fiksjonen. Her er det mer fokus på kybernetiske modifikasjoner og høyteknologiske våpen, men i likhet med studioets nyeste spill er fremtidsvisjonen plassert i sandkasse- og rollespillsjangeren.

I sommer har utviklerne vist frem stadig mer av spillet, slik som da de i juni presenterte nye deler av hva man kan forvente å gjøre i den urbane sandkassen.

Cyberpunk 2077 kommer til PlayStation 4, Xbox One og PC 19. november i år. En versjon til Stadia skal også slippes rundt den tiden, mens de to kommende konsollene PlayStation 5 og Xbox Series X får spillet i 2021.

LES OGSÅ: Slik blir våpnene i Cyberpunk 2077 »

Siste fra forsiden