K0NViRU$ i King of Nordic

– Det handler om å være villig til å lære

Mikael «mikki» Gaup spiller i et svært urutinert lag, og trekker frem holdninger som noe av det viktigste for de spillerne uten erfaring.

Mikael «mikki» Gaup mener holdninger er noe av det viktigste som ny i et lag.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Ny fredag og selv om sluttspillet i FaceIt Major London er i full gang er det igjen tid for King of Nordic. Denne uken er det LANViRU$ i nytt format som skal forsøke å ta tronen. Laget går nå under det passende navnet K0NViRU$.

I forrige uke utfordret vi Shero «Shero» Jaman i Datakrigerne på hva han synes om den manglende konkurransen i King of Nordic-kvalifiseringen. Vi stiller den samme utfordringen til Mikael «mikki» Gaup.

– Jeg skulle gjerne likt at flere melde seg på kvalifiseringen for litt mer variasjon. Samtidig skjønner jeg at topplagene heller vil bruke hele søndagen på mange timer med god trening i stedet.

Spiller sammen i 2. divisjon

DISSE SPILLER FOR K0NVIRU$:

Vis mer

Mikael «mikki» Gaup
Markus «Martux» Søreng
Fredrik «slabzki» Slabinski
Steffen «SLY» Amundsen
Sondre «fibb0» Gjerde

I forkant av sesongen, da vi sist pratet med Mikael «mikki» Gaup, kunne han fortelle oss at han var jakt etter et nytt hjem. Jakten er derimot over, og Gaup forteller at han har funnet seg nye lagkamerater.

– Akkurat nå spiller jeg i 2. divisjon med akkurat dette laget, hvor vi trener noen dager i uken og prøver å rykke opp.

På papiret ser K0NViRU$ ut som et relativt uerfarent lag. Fredrik «slabzki» Slabinski er sammen med Gaup den eneste som skiller seg ut med noe erfaring, fra tiden i Nordic-Warthogs forrige sesong. Men en gang må man begynne, og Gaup trekker frem holdninger som noe av det viktigste for nye spillere.

– Det er noen i laget som ikke har noen som helst erfaring fra å spille mot et etablert lag, men det handler om å være villig til å lære og ta i mot det som kommer. Alle har vært på det stadiet der lagspill er ganske nytt.

Mikael «mikki» Gaup spiller nå i 2. divisjon.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

En skulle tro at motivasjonen hadde hatt en dalende kurve for Gaup som lenge var på markedet, og som på tross av sin deltakelse i sluttspillet forrige sesong, nå spiller i divisjonen under. Men motivasjonen står det ikke noe på ifølge Gaup.

– Motivasjonen min er ganske bra etter at vi begynte å trene. Hele laget virker like motivert.

Når 2. divisjonslaget skal i aksjon fredag har Gaup stor tro på sitt nye lag. Han nevner ikke noe om en eventuell seier, men tror at laget hans hvertfall vil ta seg til finalen.

– Jeg har stor tro på at vi skal kunne ta oss til finalen.

Les også
To Metizport-spillere utestengt fra Telialigaen

I skrivende stund er det duket for kvartfinaler under FaceIt Major i London, hvor Norge er representert med Håvard «rain» Nygaard i FaZe. Vi spør Gaup om hvem han tror stikker av med et av de gjeveste trofeene denne sesongen.

– Jeg tror Liquid kommer til å vinne majoren, etter en finale mot Natus Vincere, lyder svaret kontant.

– Hvorfor tror du akkurat er Liquid som vinner?

– Liquid vinner fordi de vinner over Astralis i semifinalen, avslutter Gaup humoristisk.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4700 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 28 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 21. september.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden