Bamble DreamTeam møter Nordavind - Telenorligaen

– Det her er den beste muligheten de kommer til å få

Bamble DreamTeam-sjefen håper på Rocket League-seier mot et svekket Nordavind.

Bamble DreamTeams Marius «Kileak» Johansen til venstre og Nordavinds Øystein «etreX» Antonsen Larsen til høyre.
Psyonix, Gamer.no

Telenorligaens vårsesong 2018 har ikke gått helt etter planen for Rocket League-laget til Bamble DreamTeam. Etter å ha hentet inn nytt eierskap og en fersk spillerstall har gutta kun maktet to seire på fem runder, og ved halvspilt sesong ligger de bak skjema for sluttspillplass.

Etter en pause fra Rocket League er «Kileak» tilbake i Telenorligaen.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Ting ble ikke bedre av at Mads «Maadzz» Gjelsten forlot laget etter runde tre, og da også innbytter Knut «Ingvaldsson» Skaug var utilgjengelig for resten av sesongen så det mørkt ut:

– Vi ville gjerne ha «Ingvaldsson» fast på laget, siden han har vært på LAN de to siste sesongene. Men han er en veldig opptatt kar, så da måtte vi lete etter andre muligheter. Målet er å styrke 1. divisjon, så da var det ikke aktuelt å hente inn noen spillere fra andre lag, selv om det var mange gode kandidater, sier Bamble-sjef Anders «Exuses» Skjulestad.

DISSE SPILLER FOR BAMBLE

Vis mer

Jonas «Lemon» Roald
Simen «miize» Antonsen
Marius «Kileak» Johansen

Redningen kom i form av tidligere Telenorliga-mester Marius «Kileak» Johansen, og med den nye lagoppstillingen på plass stiller Bamble sterkt for resten av sesongen:

– «Kileak» har vært en av Norges beste, har mye erfaring og vant den første Telenorliga-sesongen. Siden han var en ubrukt innbytter på Team Bjønnsk var han et klart valg for oss, forklarer Skjulestad til Gamer.no.

Kampen ser du torsdag klokken 20:00 på Bamble DreamTeams Twitch-kanal »

Der kan man også få med seg Horizon mot Air E-Sport klokken 19:00 og Team Bjønnsk mot Tilted Angels i runde syv klokken 21:00.

Møter et svekket Nordavind

Bamble DreamTeam-sjef Anders «Exuses» Skjulestad.
Fabian Fjeldvik/Gamer.no

Bambles første store test kommer allerede på torsdag, i møte med serietoer Nordavind. Sistnevnte var på forhånd tippet å vinne hele ligaen, men etter en sterk åpning har laget slitt med å få ting til å stemme.

Tre strake tap i Gfinity Elite Series – riktignok mot noen av verdens aller beste Rocket League-lag – kombinert med et uventet nederlag for erkerival Team Bjønnsk i Telenorligaen, har satt en støkk i selvtilliten. Skjulestad tror derfor gutta hans står overfor en stor mulighet:

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

Vis mer

Øysten «etreX» Antonsen Larsen
Jørgen «Jwols» Olsen
Tormod «Reganam» Lien

Les også
Anmeldelse: Rocket League

– Skal Bamble ta sin første seier mot Nordavind så er det her den beste muligheten de til kommer til å få. Nordavind har slitt i Gfinity, men også dratt med seg mye erfaring, og samtidig vil de nok gjerne slå hardt tilbake etter tapet mot Team Bjønnsk, mener Bamble-sjefen.

Mens Nordavind-kaptein Øystein «etreX» Antonsen Larsen erkjenner at laget har gått på en liten smell, mener han avslutningen i Gfinity gav gutta et løft. I sin siste kamp overkjørte de Hashtag United, med til tider svært pent spill:

– Jeg tror seieren mot Hashtag vil hjelpe på lagmoralen, og jo bedre moral jo bedre sjanse for å vinne, konstaterer «etreX» på spørsmål fra Gamer.no.

SLIK SPILLES SJETTE OG SYVENDE RUNDE AV TELENORLIGAEN VÅREN 2018:

Vis mer

Kl. 19:00: Horizon - Air E-Sport
Kl. 20:00: Bamble - Nordavind
Kl. 20:00: Team Bjønnsk - GoToSleep
Kl. 20:00: Razzle Dazzlers - Tilted Angels
Kl. 20:00: Gutta Boyz - Tøvpatruljen

Kl. 21:00: Bamble - Air E-Sport
Kl. 21:00: Nordavind - GoToSleep
Kl. 21:00: Team Bjønnsk - Tilted Angels
Kl. 21:00: Horizon - Tøvpatruljen
Kl. 21:00: Razzle Dazzlers - Gutta Boyz

Alle kampene spilles torsdag 12. april.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider »

Hva motstanden angår innrømmer Nordavind-kapteinen at han ikke har sett Bambles nye lagoppstilling i aksjon. Han tror imidlertid at «Kileak» vil bringe stabilitet til laget, med sin rolige og trygge spillestil.

Bambles nyeste spiller forventer selv en tøff kamp, men tror ikke det er umulig å slå Nordavind:

– Når det er sagt forventer jeg ikke å vinne, da de har spilt sammen en god stund nå. Så lenge vi kan gi dem en god fight så er jeg fornøyd, forteller «Kileak».

Torsdag 12. april er en dobbeltrunde i Telenorligaen, så samtlige lag spiller to kamper.

Slik ser tabellen ut før dobbeltrunden.
skjermbilde Gamer.no

Siste fra forsiden