Det knallsterke South Park-spillet fra i fjor får en oppfølger

South Park: The Fractured But Whole drar frem superheltene.

South Park-skaperne Matt Stone og Trey Parker uttalte i forbindelse med fjorårets rollespillsuksess Stick of Truth at de aldri mer skulle lage et dataspill igjen.

Den lovnaden greide de tydeligvis ikke å holde, for Ubisoft åpnet nemlig sin E3-konferanse med å annonsere nok nytt spill med Stan, Cartman og resten av gjengen fra Stone og Parkers kontroversielle tegneserieunivers.

Se annonseringstraileren i videovinduet nederst i artikkelen.

Spenn på kappene

Butters' alter ego Professor Chaos virker å være skurken i dette spillet.

Spillet har fått undertittelen The Fractured But Whole, og vennegjengen i South Park dropper alver, trollmenn og den slags til fordel for superheltkostymer denne gangen.

Tilsynelatende er det Butters' alter ego Professor Chaos som er skurken i denne oppfølgeren, og Cartman, Kyle, Stan, Kenny og kompani ikler seg superheltkostymer som bør være kjente for fans av serien. Vi spillere tar selvfølgelig over rollen som New Kid også denne gangen.

– Vet hva vi driver med nå

Ubisofts faste E3-vert, Alisha Taylor, konfronterte South Park-skaperne med sine uttalelser.

The Coon og vennene hans må prøve å stoppe Professor Chaos.

– På slutten av The Stick of Truth lærte vi hvordan man lager spill, så vi tenkte f*** heller, vi gjør det en gang til, var svaret hun fikk av Trey Parker.

Vi likte South Park: The Stick of Truth, og trillet en åtter på terningen i fjor. The Fractured But Whole virker å legge seg på den samme linjen med velskrevne vitser, en vill historie og sannsynligvis en og annen kontroversiell bemerkning.

Foreløpig vet vi ytterst lite, men det utvikles av Ubisoft San Francisco, og skal etter planen komme en gang neste år til PlayStation 4, Xbox One og Windows.

Les også
Anmeldelse: South Park: The Stick of Truth

Siste fra forsiden