Nintendo Switch Online - Paper Mario

Det opprinnelige Paper Mario-spillet kommer til Nintendo Switch Online

Abonnementstjenesten får nok et Nintendo 64-spill denne uken.

Nintendo 64-spillet Paper Mario blir den første tilleggstittelen til Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Det avslørte Nintendo nylig.

Paper Mario.
Nintendo

Det første innslaget i serien om papir-Mario ankommer abonnementstjenesten 10. desember, og alle som abonnerer på den dyreste varianten av Switch Online får da sjansen til å hoppe inn i opplevelsen.

Rollespillet Paper Mario tar spillere med på eventyr i Mushroom Kingdom, der Bowser som vanlig steller i stand bråk. I rollen som Mario og hans trofaste medhjelpere må man banke opp hauger med fiender, samle stjerner og redde verden.

Nintendo Switch Online + Expansion Pack – den nyeste varianten av abonnementsordningen for Switch – ble først lansert i slutten av oktober. Tilbudet inkluderer alle de faste Switch Online-fordelene, samt tilgang på en bunke Nintendo 64- og Sega Mega Drive-spill.

Nintendo kunngjorde også en liste med kommende spill til tjenesten, deriblant Paper Mario. Andre titler som skal slippe til etter hvert inkluderer Banjo-Kazooie, Pokémon Snap og The Legend of Zelda: Majora's Mask.

PlayStation skal visst lansere egen Game Pass-variant til våren.
Kombinerer PlayStation Plus og PlayStation Now i ny abonnementsløsning »

Siste fra forsiden