Logitech G Counter-Strike: GO Series

Det spisser seg til i Counter-Strike-ligaen vår

Topp møter bunn i helgens oppgjør.

Dette er Logitech G Counter Strike: GO Series:

Norges åtte beste lag spiller mot hverandre fra august til oktober. De to lagene med flest poeng etter endt seriespill spiller en superfinale på SpillExpo i starten av november.

Tabellen etter tredje runde:

1) London Conspiracy - 9
2) Expert-Gaming - 7
3) Aposis Gaming - 4
4) BX3 Elektroniske Sportsklubb - 3
5) Teklubben - 2
5) Nordic Warthogs - 2
7) Partyastronauts - 1
7) LionsEK Splætta - 1

Slik spilles neste runde:

LionsEK mot London Conspiracy (streames)
Lørdag 20. september klokken 18:00

BX3 mot Aposis Gaming
Kampen er utsatt

Expert-Gaming mot Partyastronauts (streames)
Søndag 21. september klokken 18:00

Nordic Warthogs mot Teklubben (streames)
Mandag 22. september klokken 19:00

Slik følger du ligaen fra uke til uke »

Når helgens kamper er ferdigspilt er vi over halvveis i seriespillet, og hvert eneste skudd i hver eneste kamp som spilles framover blir viktige. Topp begynner å skille seg fra bunn, mens det midt på tabellen er meget åpent. Ingen av lagene har spilt seg ut av serien enda.

Slik følger du ligaen fra uke til uke »

På toppen av tabellen troner London Conspiracy, fortsatt ubeseiret og uten å ha tapt et eneste kart så langt. Lørdag klokken 18.00 kan du se om bunnlaget LionsEK Splætta kan heve seg, og ta etterlengtede poeng mot serielederne.

På andre plass ligger Expert-Gaming, som har spilt meget godt så langt. De møter partyastronauts søndag klokken 18.00, som med en kamp mindre spilt ligger likt med LionsEK Splætta. For å greie å henge med de andre lagene, og kanskje krype over nedrykksstreken må de to lagene i bunnen av tabellen kjempe hardt mot de beste for å raske med seg poeng denne runden.

Tett i midten

Selv om de to siste kampene er mellom de fire lagene som ligger midt på tabellen, er disse oppgjørene minst like spennende. BX3 Elektroniske Sportsklubb møter Aposis Gaming i en kamp som kan avgjøre hvilket av de to lagene som holder kontakt med topplagene i serien.

Den siste av helgens kamper spilles mellom Teklubben og Nordic Warthogs. Disse to lagene ligger også helt likt på tabellen, kun ett fattig poeng over bunnlagene i serien. Dermed er det knyttet stor spenning til dette oppgjøret, som virkelig kan gjøre mye i kampen om å sikre videre spill i serien. Denne kampen kan du se på GamerTV mandag klokken 19.00.

Her kan du se Expert-Gaming spille mot LionsEK i forrige runde:

Siste fra forsiden