Gamefraym møter Demise - Telenorligaen: Counter-Strike

– Det var en dårlig skjult hemmelighet at vi manglet en taktisk leder

Flere lag har rokkert på lagoppstillingen, inkludert Demise som møter Gamefraym mandag.

Christian «dreamcatchR» Paulsen i Demise har fått ny lagkamerat.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

SLIK SPILLES TREDJE RUNDE I TELENORLIGAEN:

Vis mer

Mandag 4. mars:
Kl. 20:00: Ronin Horde - Widowmakers
Kl. 20:00: Infurity - Nordavind
Kl. 20:00: Gamefraym - Demise
Kl. 20:00: Apeks - Celestial

Onsdag 6. mars:
Kl. 20:00: Byte - Momentum

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider

Vinterferien er over og Telenorligaen er tilbake. Den tredje runden står for tur, i en runde som kan være potensielle bananskall for de største favorittene, ettersom de møter antatt svakere motstand.

Apeks og Widowmakers topper tabellen etter to strake seiere innledningsvis. Nordavind og Gamefraym følger på plassene etter det, selv om sistnevnte står med en seier etter manglende demo fra motstanderlaget. Demise, som har forventninger om å havne i sluttspillet har derfor mye å spille for i mandagens hovedkamp mot nettopp Gamefraym.

LES OGSÅ: Skyhøyt individuelt nivå i vårens sesong av Counter-Strike - vi har spådd utfallet

I løpet av ferien noen av lagene allerede gjort sine første spillerbytter for sesongen. Christian «kSwitch» Lorange har forlatt Momentum, mens Håvard «JolietoG» Kristengård i Demise er blitt erstattet med Christoffer «nilson» Nilson. I Ronin Horde er nesten samtlige spillere skiftet ut. Ekspertkommentator i Telenorligaen Tommy «TommyM» Monsen er spent på hvilke følger endringene får.

Det kommer til å bli spennende å se hva som skjer med Momentum etter at «kSwitch» har forlatt laget. Han var uten tvil en viktig brikke, og har levert godt over lang tid. Når man mister en sånn ledertype, så åpner det seg muligheter for laget til å gjøre store taktiske endringer, som kan gå begge veier. Jeg tror Demise skal klare seg greit uten «JolietoG» Han har ikke vist seg fra sin beste side hittil i Telenorligaen, forteller Monsen før han gyver løs på Ronin Horde.

– Det er et lag det lukter bunnen av tabellen av. De kan ha noen kart hvor de har glid og skyter hardt, men jevnt over så skal de ikke ha en sjanse mot de bedre lagene i ligaen.

Se hovedkampen mellom Gamefraym og Demise mandag klokken 20:00 på Twitch »

– Jeg tror ikke de stresser noe nevneverdig

Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Nordavind virker å være nært forestående å gjøre store endringer. En rapport fra Dexerto søndag kveld knytter noen av Norges største stjerner til den norske storklubben. Monsen mener Nordavind og Apeks virker å ha grei kontroll innledningsvis denne sesongen.

– I Telenorligaen har Apeks fått en god start med to seiere, den ene mot Nordavind. Jeg tror ikke de stresser noe nevneverdig med det innledende spillet i Telenorligaen ettersom de begge kommer seg til sluttspillet relativt greit, forteller Monsen før han fortsetter.

– Nordavind har det vært endel spørsmål rundt, og etter hva jeg har forstått så er det store endringer i lagoppstillingen like rundt hjørnet. Det blir spennende å se hva den nye lagoppstillingen får til. Den forrige så veldig bra ut i starten, men slet me å ta det neste steget. Mye interne konflikter og lignende ødela uten tvil. På papiret skal det nye laget være bedre, men hvordan de fungerer utenom er vanskelig for meg å spå.

Telenorligaeneksperten tror Demise sin motstander mandag vil få det tøft videre i sesongen og mener Demise er store favoritter før rundens hovedkamp.

Gamefraym kommer seg ikke til sluttspillet, og kommer til å kjempe i bunnen. De har sett varierende ut, men fikk seg en seier på grunn av en uheldig hendelse som kan hjelpe dem med å klare seg.

Slik ser tabellen ut før tredje runde i Telenorligaen.
Telenorligaen

Spiller kun for gøy

DISSE SPILLER FOR GAMEFRAYM

Vis mer

Eirik «spity» Hauger
Vetle «weetl» Melvold
Igor «MACKO» Macko
Andreas «andas» Kronstad Jacobsen
Mathias Andrè «caard» Aronsen

Les også
Gamer.no viser spektakulær Counter-Strike fra Blast Pro Series til helgen

Ukjente Gamefraym tok steget inn i Telenorligaens øverste divisjon denne seongen. Andreas «andas» Kronstad Jacobsen i Gamefraym forklarer at de kun deltar i ligaen for gøy.

Sammensetningen av laget har vært helt tilfeldig. Det fungerer vel så godt det kan. Vi koser oss i alle fall.

Jacobsen forteller at de ikke noen spesifikk målsetning for sesongen, men håper de kan skyte litt fra seg gjennom sesongen.

Det hadde jo vært fint å fått berget plassen, men vi tar det med knusende ro. Vi er her for å ha det morsomt, og gi unggutta litt dask.

LES OGSÅ: – Renegades reddet karrieren min

Når Gamefraym mandag spiller sin første hovedkamp tror Jacobsen at Demise sitt nyeste spillerbytte kan gi dem en liten fordel.

Det går vel som det går. De har hatt et spillerbytte etter svak start, så regner med å få gitt de kamp.

Hva mener du er det beste med spillerbyttet til Demise?

For deres del er det vel at «JolietoG» røyk, «nilson» er klart en oppgradering, avslutter Jacobsen.

Det gikk litt på rollene innad i laget

DISSE SPILLER FOR DEMISE

Vis mer

Sigurd «MV» Schmidt-Hanssen
Mikael «mikki» Gaup
Christian «dreamcatchR» Paulsen
Steffen «SLY» Amundsen
Christoffer «nilson» Nilson

Henrik «neto» Kristengård (trener)

I løpet av vinterferien har Demise som nevnt hentet inn Christoffer «nilson» Nilson. Christian «dreamcatchR» Paulsen forteller til Gamer.no at dette var for å styrke laget på det taktiske området.

Det gikk litt på rollene innad i laget. Det var en dårlig skjult hemmelighet at vi manglet en taktisk leder og «nilson» ønsket seg til oss så da ble den avgjørelsen tatt.

Selv har de benyttet pausen til å legge ned individuell trening.

På grunn av folk som har vært på ferie osv. har vi ikke trent så mye sammen, men vi har fått inn nok med individuell trening. «SLY» har vært av gårde på noen LANs.

LES OGSÅ: Astralis vant IEM Katowice mot den finske overraskelsen ENCE

Gamefraym er en av de mest ukjente lagene denne sesongen, på tross av noen kjente fjes fra tidligere. Paulsen røper at de vil studere mandagens motstander i forkant.

– Jeg kjenner til spillerne i Gamefraym på individuelt nivå, men har ingen formening om dem som lag. Vet selv hvordan det er å komme til 1. divisjon som underdog, det er en god følelse, null forventningspress. Vi kommer til å se litt på hvordan dem har spilt i de første rundene.

Paulsen trekker frem tre faktorer som vil gjøre at Demise vinner hovedkampen, og understreker samtidig at de har det meste i egne hender.

Gamefraym skal slås ved at vi ikke går oss bort, justerer underveis i kampen og at vi setter skuddene våre, avslutter Paulsen.

Siste fra forsiden