Telialigaen - Counter-Strike

– Det var ikke et planlagt comeback

Philip «Philip» Løseth er tilbake i Telialigaen for Team Midgard. Mandag møter de Bifrost i hovedkampen.

Philip «Philip» Løseth og Team Midgard er klare for kamp mot Bifrost.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

SLIK SPILLES TREDJE RUNDE I TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

20:00 - Nordavind - Celestial
20:00 - Apeks - Reapers
20:00 - Riddle - STB Momentum
20:00 - Bitfix - Lions
20:00 - Bifrost - Team Midgard

Se resten av kampene i terminlisten »

Tredje runde står for tur i Telialigaen Counter-Strike, den siste runden før vinterpausen slår inn. Hovedkampen denne runden er oppgjøret mellom to nye klubber, nemlig Bifrost og Team Midgard. Sistnevnte ble startet i vinter, og Trondheims-klubben satser hardt. Med seg på laget har de hentet tidligere seriemester Philip «Philip» Løseth, som la opp i høst, og han forteller at laget fortsatt er ferskt, men satser friskt.

– Laget ble satt sammen ganske kort tid før sesongstart, så vi var litt usikker på hva vi skulle forvente når vi kom i gang med første kamp. Ut i fra det vi følte fra de kampene var at vi skulle kommet seirende ut, men slet mye fordi vi ikke hadde fått spilt mer enn to ganger sammen før første kampen. Vi har gjort et spillerbytte før forrige serierunde, og har fått med oss «DKOP» istedenfor «phoRZE», endringen er vi veldig fornøyd med og trenger kun timer sammen på serveren for at resultatene skal bli bra, sier Løseth før han legger til litt om sitt eget comeback.

– Det var ikke et planlagt comeback, men mer en mulighet som kom til meg som jeg følte kunne være artig å teste, og det har vært gøy så langt.

Kampen ser du på TV 2 Sumo mandag klokken 20:00 »

– Vi jobber veldig bra sammen

DISSE SPILLER FOR TEAM MIDGARD

Vis mer

Anders «DKOP» Eide Rasmussen
Philip «Philip» Løseth
Kristian «KORN» Hokland
Håvard «jolietoG» Kristengård
Andreas «Bakken» Bakken

Nå som laget har kommet i gang skikkelig skulle man tro at de har forberedt seg mot mandagens motstander, men det har de ikke, skal man tro Løseth.

– Vi har ikke gjort så mye forberedelser inn mot kampen på mandag spesifikt, men heller prøvd å få ting på plass innad i laget. For at vi skal slå Bifrost må vi komme i gang med kampen litt raskere enn vi har gjort tidligere, vi har vært uheldig med startene våre.

Philip «Philip» Løseth og Team Midgard er klare for kamp mot Bifrost.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Likevel har laget satt seg et hårete mål for sin første sesong i Telialigaen.

– Målsettingen vår er å nå sluttspillet, vi skal ha en liten treningsleir mot slutten av måneden for å øke sjansene våre for dette.

LES OGSÅ: Apeks følger Nordavind og Dignitas inn i ESL Rio Minor-kvalifisering

Løseth har etter hvert blitt en veteran i norsk Counter-Strike, og han er imponert over sin nye klubb etter å ha vært med der i en liten måned.

Les også
– Vi får en test på hvor vi er i denne kampen

– Midgard er en veldig grei klubb, de har mye fokus på profesjonalitet og at vi skal få de rammene vi trenger. Det er deres initiativ at vi skal ha treningsleiren i Trondheim i slutten av måneden, samt at de setter opp treningsøkter for å forebygge potensielle skader fra spillingen.

Løseth sier også at lagspill vil være nøkkelen mot Bifrost.

– Kampen mot Bifrost kan gå litt begge veier. De har ganske sterke individuelle spillere, så dem kan fort hente inn mye runder på det. Likevel tror jeg vi kan slå dem siden vi jobber veldig bra sammen, avslutter Løseth.

– Vi får se hva som skjer på sluttspillet

DISSE SPILLER FOR BIFROST

Vis mer

Snorre «fletch» Granerud
Steffen «SLY» Amundsen
Jesper «Jimbo» Kamsrud
Mikael «mikki» Gaup
Bjørnar Fauske «bfr» Røn

Mikael «mikki» Gaup hos motstander Bifrost er litt kortere i svarene enn Midgard-spilleren, men sier at det har vært som forventet så langt i sesongen.

– Vi har startet sesongen som forventet, vi hadde kun ett kart som var litt trøblete. Vi trener på vårt spill og det skal holde til en 2-0-seier mot Midgard. Målsettingen er selvfølgelig å havne topp fire, så får vi se hva som skjer på sluttspillet.

LES OGSÅ: Nordavind og Dignitas klare for lukket kvalifisering til ESL Rio Minor

Mikael «mikki» Gaup var kort i svarene søndag ettermiddag.
Eivind Von Døhlen

Videre forteller Gaup litt kort om sin nye klubb, som i likhet med mange andre hadde endringer før seriestart. Bifrost og Demise slo seg sammen, og Bifrost ble beholdt som navn.

– Vi var ikke i Demise før de slo seg sammen, men føler meg trygg på at klubben gir oss det vi trenger av støtte til arrangementer og lignende ting. Kampen mot Midgard blir interessant. Vil si alt kommer an på formen til Midgards «jolietoG». Han kan være både styrken og svakheten i laget deres, avslutter Gaup.

Siste fra forsiden