Telialigaen - Counter-Strike

– Det var ingen overraskelse at det ble såpass enveiskjøring

Metizport-trener, Martin Zinedine «Neon» Karlengen Magnes er fornøyd med resultatet, og tvilte ikke i ett sekund på seier.

Martin Zinedine «Neon» Karlengen Magnes (trener) spår en lys fremtid for resten av Metizport.
Kevin Bøe/Metizport

SLIK ENDTE TREDJE RUNDE AV TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

Metizport 2 - 0 Vikings
777 2 - 0 Nordavind Talent
VOID 0 - 2 Foxed
Wizard 2 - 1 Oilers
Midgard - UTSATT - Apeks Rebels

Terminliste »

Tabell »

Tredje runde i Telialigaen Counter-Strike ble runden som aldri stoppet å overraske. Toppoppgjøret mellom Nordavind Talent og 777 endte med dominans fra sistnevnte, Foxed fikk en lett tur i parken mot et svekket VOID, og Wizard stakk av med seier over sluttspillfavorittene Oilers. Kampen mellom Midgard og Apeks Rebels ble utsatt i siste liten, hvor ny kampdato for øyeblikket ikke er satt.

Mandagens hovedkamp mellom Metizport og Vikings ble omtalt som livsviktig for begge lag, noe Metizport-trener, Martin Zinedine «Neon» Karlengen Magnes, mener økte seriøsiteten i leiren akkurat nok til å ta en komfortabel seier mot rivalene.

LES OGSÅ: – Jeg personlig er veldig hevnlysten

Se kampen mellom Metizport og Vikings i reprise på TV 2 Play »

Slik ser tabellen ut etter tre runder. Apeks Rebels og Midgard har en kamp mindre spilt.
Telialigaen.no

– Vikings-kampen har gitt oss den selvsikkerheten vi trenger videre

DISSE SPILTE FOR METIZPORT

Vis mer

Kim Fredrik «Winther» Winther
Oliver «Smistadjr» Smistad
Andres «royal» Karlsson
Christer «ZEN» Souza
Kjetil «svarteN» Svarteberg

Martin Zinedine «Neon» Karlengen Magnes (trener)

SISTE RESULTATER I TELIALIGAEN:

🔴 🟢 🟢

I kampen som satte to nykommere i 1. divisjon opp mot hverandre for å virkelig teste nivået, viste Metizport en ny side av seg selv. Metizport-trener, Martin Zinedine «Neon» Karlengen Magnes, mener dette var på sin plass.

– Generelt sett føler jeg at vi er det bedre laget, med både sterkere spillere individuelt og bedre lagspill enn Vikings. Vi merket fort at vi kunne slå dem på det individuelle, og at de ikke hadde så mange triks opp i ermet noe som førte til at vi turte å stole mer på oss selv og ta våre egne valg og dueller. Det var i bunn og grunn ingen overraskelse at det ble såpass enveiskjøring.

En selvsikker Magnes forteller videre at oppskriften på suksess var å ikke overtenke.

– Vi har hatt lite trening og forberedelse opp mot selve hovedkampen, men hadde god peiling på hvordan Vikings spilte fra før. Vi så på oss selv som favoritter, og endte derfor opp med å bare spille på våre egne styrker fremfor å prøve å kontre dem eller ta dem på deres svakheter.

Martin Zinedine «Neon» Karlengen Magnes (trener) spår en lys fremtid for resten av Metizport.
Kevin Bøe/Metizport

Metizport hadde en turbulent start på sesongen, men har nå hentet seg inn til en midlertidig tredjeplass, ikke langt unna der de har planer om å avslutte sesongen.

Les også
– Pokalen skal hjem på Apeks-kontoret uansett

– Planene våre for de kommende ukene blir å rette opp i feilene våres. Vi vet at vi har gode nok individuelle spillere til å slå de beste lagene i ligaen, men lagspillet vårt er ikke helt der enda. Vi har ambisjoner om å toppe midten av tabellen, og måten vi taklet hovedkampen mot Vikings har gitt oss den selvsikkerheten vi trenger for å nå målet, avslutter Magnes.

LES OGSÅ: Foxed sjokkerte Oilers - topper tabellen

Siste fra forsiden