HLTV profil i King of Nordic

– Det var veldig gøy å spille i 1. divisjon

Selv om det ble nedrykk for Igor «MACKO» Macko og Gamefraym, tror han på opprykk neste sesong. Fredag spiller han King of Nordic med HLTV profil.

Igor «MACKO» Macko rykket ned med Gamefraym denne seongen, men satser på å rykke rett opp igjen neste sesong.
Privat/Valve/Montasje: Gamer.no

Mens vi venter på at Oslo E-sportfestival braker løs kan du varme opp med King of Nordic fredag kveld. Ironisk nok er det HLTV profil som er Norges representant denne uken, noe som også skaffer dem en kamp frontet på en av Counter-Strikes viktigste nettsider.

Men selv om fredagens nordiske sluttspill havner i skyggen av Oslo E-sportfestival har Igor «MACKO» Macko og gjengen mye selvtillit etter at hovedpersonen selv leverte strålende i kvalifiseringen.

– Finalen startet utrolig bra med 12-3 halvspilt. Vi sliter igjen som terrorister, men vi drar kampen i land mot slutten. Jeg hadde min livs kamp, Rett og slett. Alt traff, jeg var selvsikker og gikk for aggressive plays og det lønnet seg som anti-terrorister. Som terrorister satt jeg opp laget i en slags «NiKo-stil», altså satte meg selv opp for suksess og det funka. Selvtilliten vår er på topp den, men vi møter selvfølgelig litt mer etablerte lag til fredag. Vi må jobbe enda hardere og finne løsninger som terrorister.

Se King of Nordic-sluttspillet fredag fra klokken 19:05. Norges representanter skal i aksjon klokken 20:15.

LES OGSÅ: Telialigaen og Eserien sammen på Oslo E-sportfestival

– Det er veldig positivt at det er tilbake i Oslo

DISSE SPILLER FOR HLTV PROFIL

Vis mer

Igor «MACKO» Macko
Andreas «andeee» Leite
Sander «TinG» Sandvik
Vetle «WEETL» Melvold Eriksen
Danelius «sKw» Stanevicius

Macko er selv overrasket over at det hele endte med sluttspill når Gamer.no tar kontakt. Han forteller at de innledningsvis slet og skyver spøkefullt skylden over på sin lagkamerat Vetle «WEETL» Melvold Eriksen.

– Kvalifiseringen gikk over alle forventninger. Jeg ble kontaktet av «andeee» natt til søndag som spurte om vi skulle ha det litt gøy i King of Nordic-kvalifiseringen, så jeg ble med. I første runde traff ingen av oss skudda sine, vi lå under 11-4 som terrorister på Overpass. Mye av dette skyldtes de elendige strategiene til «WEETL». Vi klarer heldigvis å gjøre et comeback som anti-terrorister, presser spillet til overtid og avslutter det 19-16, forteller Macko og legger til.

Igor «MACKO» Macko gleder seg til Oslo E-sportfestival.
Privat

– Resten av kvalifiseringen gikk veldig greit, da jeg tok over IGL-rollen. Vi hadde kontroll mot Bloodz hele kampen. Datakrigerne måtte spille en ESEA-kamp, så der fikk vi en walkover i semifinalen.

Resten er altså historie og laget med det morsomme navnet er Norges representant denne uken. Macko, som er lagkamerat med nevnte Eriksen var med på å rykke ned fra Telialigaens øverste divisjon denne sesongen. Han forteller at de ser fremover mot neste sesong.

– Jeg og «WEETL» er til vanlig lagkamerater i Gamefraym. Det var veldig gøy å spille i 1.divisjon for første gang, å vise seg frem litt, selv om det var en litt skuffende sesong. Målet for neste sesong er selvfølgelig å rykke opp igjen, noe som jeg tror skal gå veldig greit.

Det eneste som ikke er avgjort denne sesongen er hvilke av de fire lagene som stikker av med tittelen. Macko forteller at han gleder seg til sluttspillet, og holder på samme måte som ekspertene Nordavind som klare favoritter.

Les også
777 og 00 Prospects videre til finalen av sluttspillet

– Sluttspillet tror jeg blir bra. Det er veldig positivt at det er tilbake i Oslo, noe som gjør at det kommer flere seere, inkludert meg selv. Tror det kan bli mange jevne kamper, men en Apeks mot Nordavind-finale, der Nordavind vinner 2-1 er spådommen min, avslutter Macko.

LES VÅR SPÅDOM FØR SLUTTSPILLET I TELIALIGAEN: – Alt ligger til rette for en ny drømmefinale mellom Apeks og Nordavind

Gamer.no i samarbeid med ESEN

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4700 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 28 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 24. mai.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden