Detaljer om Aliens-spill

I rommet kan ingen høre deg skrike

Sega har gitt ut de første detaljene om Aliens-spillet som er under utvikling hos Gearbox.

Sega har nå gitt ut de første detaljene om Aliens: Colonial Marines, et actionspill fra skaperne av Brothers in Arms-serien. Spillet kommer til Xbox 360, PS3 og PC, og skal lanseres mot slutten av året.

Aliens: Colonial Marines er et førstepersons skytespill med fokus på taktikk og samarbeid. Du spiller en marinesoldat som sammen med gruppen din har kommet i klammeri med de slimete og svært hissige romvesnene fra Aliens-filmene.

Sega lover en intens historie og et spill som leverer den klaustrofobiske atmosfæren fra filmene. Underveis i spillet får du utforske gamle og nye miljøer, inkludert det forlatte romskipet Sulaco fra Aliens.

I tillegg til en historiedrevet enspillermodus kan vi se frem til kooperativt spill for opp til fire spillere samtidig. Hver spiller får sin egen rollefigur, med egne unike egenskaper og oppgaver, og alle må samarbeide for å vinne.

Om du ikke liker å samarbeide, kan du også se frem til andre flerspillertyper, som Sega vil røpe detaljene om på et senere tidspunkt.

Siste fra forsiden