Tales of Arise

Detaljer om det neste Tales-spillet har lekket

Både tittel og flere skjermbilder dukket plutselig opp.

Atheerios/Resetera

Med bare dager igjen til E3 ser det ut til at hele programmet til utgiver Bandai Namco har kommet på avveie. En stor lekkasje har blant annet avduket et nytt spill fra Dark Souls-utvikler FromSoftware, og i samme slengen dukket ferske detaljer om et nytt Tales-spill opp.

Tales of Arise.
Atheerios/Resetera

Det neste innslaget i rollespillserien skal visstnok hete Tales of Arise, og utvikles for PC, PlayStation 4 og Xbox One. Det kommer frem blant annet via flere innlegg på nettforumet Resetera.

Lekkasjen inkluderer et knippe skjermbilder for spillet, som vi har tatt med her i artikkelen, samt en beskrivelse av hva fans kan forvente av Tales of Arise.

Handlingen tar for seg en konflikt mellom de to planetene Dahna og Rena. Vi får følge et helt nytt figurgalleri på en actionfylt ferd med klassiske elementer kjent fra tidligere Tales-spill. Spillet lokker også med et overhalt kampsystem med mer dynamiske kamper, uten at det er forklart i nærmere detalj.

Som med FromSoftware-spillet, får vi tilsynelatende vite mer om Tales of Arise under neste ukes E3-konferanser. Spillet blir visstnok å se under Microsofts show, som begynner klokken 22:00 den 9. juni.

Les mer om årets E3-show på vår samleside »

Siste fra forsiden