Tales of Arise

Tales of Arise lanseres i september

Rollespillet får egne versjoner for PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Bancai Namco

Tales of Arise – det neste innslaget i den kjente rollespillserien Tales – kommer til verden 10. september. Det bekrefter Bandai Namco denne uken.

Tales of Arise.
Bancai Namco

Samtidig med datokunngjøringen avslørte utgiveren at spillet også får egne versjoner for PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Disse lokker med 4K-oppløsning og 60 bilder i sekundet, og spillere kan oppgradere gratis fra forrige konsollgenerasjon.

Storslått eventyr

Tales of Arise ble opprinnelig avduket under E3-messa i 2019. Spillet skulle den gang lanseres en gang i 2020, men måtte til slutt utsettes som følge av koronapandemiens herjinger.

Hva handlingen angår tar spillet for seg en konflikt mellom de to verdenene Dahna og Rena. Spillere får stifte bekjentskap med et bredt figurgalleri, og må legge ut på dristige eventyr og takle actionfylte kamper i kjent Tales-stil.

I et intervju med spillblekka Famitsu avslørte regissør Yusuke Tomizawa nylig at han håper å få til en slags testfase for Tales of Arise før lansering. Akkurat hvordan dette vil se ut er imidlertid ikke spikret, og mye kommer an på hvordan den globale pandemien utvikler seg.

Tales of Arise kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

Vi var ikke veldig begeistret for det forrige Tales-spillet.
Les anmeldelsen av Tales of Berseria fra 2017 »

Siste fra forsiden