Detaljer om Narnia-spill

Disney Interactive har kunngjort nye detaljer om det kommende spillet om fantasiverdenen Narnia.

The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe skal lanseres til jul i år, og vil komme til omtrent alt som finnes av plattformer. Det vil si PS2, PSP, Xbox, GameCube, GBA, Nintendo DS og PC. Versjonene til konsoll og PSP er det veteranene i Travellers Tales som står for, mens Griptonite Games tar seg av versjonene til Nintendos håndholdte plattformer.

Spillet vil følge historien i boken, TV-serien og den kommende Disney-filmen, og tar for seg eventyrene til Peter, Susan, Edmund og Lucy Pevensie som forviller seg inn i en fantastisk verden gjennom en slags portal i et stort klesskap. Denne verdenen er imidlertid ikke så hyggelig som den virker ved første øyekast - den har nemlig vært fanget i en hundre år lang magisk vinter, og er under kontroll av den onde hvite heksa.

Nå må de fire menneskene hjelpe løvekongen Aslan å befri Narnia fra vinteren og den fæle heksa. Underveis må de kjempe mot monstre som minotaurer, kyklopseer, varulver, spøkelser og mye mer. Hver av karakterene kommer med sine egne egenskaper som spilleren må utnytte seg av, og gameplayet består av heftig action og intrikat hjernetrim. I tillegg loves mulighet for to spillere, og sømløs integrasjon av filmsekvenser fra animasjonsfilmen.

Siste fra forsiden