Detaljer om nytt Dawn of War

Belgisk blad med eksklusiv info

Et europeisk spillblad ser ut til å ha de første detaljene om etterfølgeren til Warhammer 40.000: Dawn of War.

Relic er i full gang med etterfølgeren til det heftige sanntidsstrategispillet Warhammer 40.000: Dawn of War, og nå har de første detaljene sluppet ut på nettet.

Disse stammer fra det belgiske spillbladet PC Gameplay, og har dukket opp i oversatt form på forumet til NeoGAF.

Skjermbilde fra Warhammer 40.000: Dawn of War - Soulstorm.

Her fortelles det at Dawn of War 2 bruker en oppgradert versjon av Company of Heroes-motoren, med avansert fysikksimulering, fullstendig ødeleggbare miljøer og full støtte for nyeste DirectX.

Styrkene i spillet vil også benytte seg av den samme kunstige intelligensen som vi fant i Company of Heroes, noe som vil si at de selv vil posisjonere seg og ta ulike valg for å best mulig kunne bekjempe fienden.

Spillet kommer med en rekke ulike Warhammer-raser, men for øyeblikket er det bare Orkz og Space Marines som har blitt avduket. Begge disse får forøvrig kampanjer med mulighet for kooperativt spill.

Det fortelles også at spillet fokuserer kraftig på gruppebasert kamp. Du får visstnok ikke mulighet til å kontrollere flere enn seks slike grupper («squads») samtidig, men til gjengjeld vil disse være langt mer interessante enn i forgjengeren.

For mer informasjon kan du sjekke forumtråden hos NeoGAF. Spillet har visstnok vært under utvikling siden september 2006, og er ventet utgitt til neste år.

Siste fra forsiden