Detaljer om nytt Delta Force

Krig i Sør-Amerika

Novalogic jobber med et nytt Delta Force-spill, og her er den første informasjonen.

Den tsjekkiske utgiveren MTR Soft har lagt ut informasjon om det neste Delta Force-spillet på nettstedet sitt. Spillet heter Delta Force: Angel Falls, og foregår i Colombia og Venezuela en gang i nær fremtid.

En foss i Delta Force: Angel Falls.

Her kjemper flere lugubre fraksjoner om makten, samtidig som de allerede svært mektige narkotikakartellene har vokst seg så store at de er i ferd med å ta over makten fra de lokale regjeringene.

Konflikten blusser etter hvert opp i full krig, i Angel Falls-området i Venezuela. Her må du være forberedt på kamp i jungelen og på landsbygda, og spillet foregår i spektakulære, men farlige omgivelser.

Delta Force: Angel Falls kommer med tolv enspilleroppdrag over tre kampanjer, samt tolv flerspillerkart som støtter en rekke ulike spilltyper. Miljøene skal være svært store, og handlingen foregår både i luften, på bakken og på vannet.

Enspilleroppdragene skal være utviklet i samarbeid med Delta Force-planleggere, mens spillets onlinedel støtter opp til 200 spillere samtidig, og bygger blant annet videre på fundamentet fra Joint Operations.

I følge MTR Soft skal spillet lanseres i juli neste år. Det er ikke klart hvilke deler av verden MTR Soft skal gi spillet ut i, og utvikler Novalogic har for øyeblikket ikke kommet med mer informasjon selv.

Siste fra forsiden