Detaljer om nytt Halo

Fersk info om Halo 3: Recon

Bungies neste Halo-spill tar serien i en ny retning.

Computer & Video Games har lest Game Informer, og funnet de første detaljene om Bungies neste (og siste?) Halo-spill, Halo 3 Recon.

Bungies neste Halo-spill.

Her styrer du en soldat (bare kjent som The Rookie), som er en del av en ODST-gruppe som utforsker den ødelagte byen New Mombasa. Hendelsene i spillet foregår samtidig med deler av handlingen i Halo 2.

New Mombasa er ikke som de Halo-miljøene vi er vant med. Dette er en stor og åpen by som du kan utforske slik du vil. Du kan også bruke et interaktivt kart på PDA-en din for å hjelpe deg å finne veien rundt i omgivelsene.

Computer & Video Games forteller at målet er å finne de fire lagkameratene dine, som er savnet.

Når du kommer frem til stedet hvor en av disse sist gav lyd fra seg, får du spille en halvtimes lang sekvens hvor du gjenopplever den siste delen av soldatens liv fra hans synspunkt. Disse tilbakeblikkene er strukturert som klassiske, lineære Halo-brett.

På denne måten får du gradvis bygd opp et bilde av hva som har skjedd med lagkameratene dine. Bungie-mann Joseph Staten sammenligner denne delen av spillet med en detektivhistorie.

Lagkameratene inkluderer Dutch, en stor mann som bruker tunge våpen for å ta ut fiendens kjøretøy, og Romeo, en snikskytter Bungie beskriver som en drittsekk.

Soldatene i Halo 3 Recon er ikke like mektige som Master Chief, og de har ikke skjoldet hans, muligheten til å registrere bevegelser, eller muligheten til å bruke to våpen samtidig. Dette gjør kampene mer skremmende og interessante, i følge Bungie.

Halo 3 Recon skal etter planen lanseres mot slutten av neste år.

Siste fra forsiden