Detaljer om Premier Manager 2004-2005

ZOO Digital Publishing har kunngjort de første detaljene om neste spill i denne tradisjonsrike fotballmanagerserien.

Premier Manager-serien har eksistert i godt over ti år, og i dag er det ZOO Digital Publishing som eier rettighetene til navnet og spillene i serien. ZOO Digital Publishing er en britisk spillutgiver som ble startet av folkene som stod bak Gremlin Interactive (utgiveren av de opprinnelige Premier Manager-spillene), og derfor passer det jo godt at det er de som bringer de nye Premier Manager-spillene til markedet.

Premier Manager 2004-2005 kommer med en rekke forbedringer i forhold til tidligere spill i serien. Brukergrensesnittet er blitt enklere og mer intuitivt å bruke, taktikksystemet er forbedret og det samme er overgangssystemet. I tillegg kommer spillet med flere nye tillegg i forhold til tidligere spill i serien.

Spillet inneholder 14 divisjoner (fra England, Frankrike, Tyskland og Italia), 12 mesterskap og 10000 spillere. Du må gjøre alt det en virkelig fotballmanager må gjøre, og i tillegg til å styre lagets taktikk på banen og bestemme hvordan de ulike spillerne skal trenes, må du forholde deg til pressen og klubbens økonomi.

Premier Manager 2004-2005 til PS2, PC og Gameboy Advance i slutten av oktober. På det nåværende tidspunkt vet vi ikke om ZOO Digital Publishing har sikret seg en skandinavisk distribusjonsavtale.

Siste fra forsiden