Detaljer om The Godfather

Computer & Video Games har skaffet seg noen detaljer om den kommende spillversjonen av The Godfather.

The Godfather kommer til PS2 og Xbox, og er basert på Francis Ford Coppola sin gangsterklassiker fra 1972, hvor Marlon Brando og Al Pacino spilte viktige roller. Den nye informasjonen stammer opprinnelig fra det japanske spillbladet Famitsu, som har snakket med spillets produsent hos Electronic Arts.

I følge rapporten kommer gameplayet i spillet til å minne mye om GTA, og med tanke på at handlingen foregår i bydelen Little Italy i New York, på 40 og 50-tallet, tipper vi at utviklerne har hentet litt inspirasjon fra Mafia. Spilleren vil stå relativt fritt til å gjøre hva han vil, men spillet vil likevel komme med en sterk historie (i likhet med Mafia).

Karakteren din vil starte som en vanlig kriminell, og du vil kunne kjøre eller gå rundt i byen for å ta jobber og oppdrag underveis, sannsynligvis slik som i GTA-spillene. Electronic Arts lover at spillet vil gi helt deg helt nye muligheter til å skreddersy karakteren din, uten at vi vet hva de mener med det.

Etter hvert som du imponerer de store gutta vil du stige i rang, og til slutt vil du ende opp som selveste Don Corleone sin viktigste medarbeider. Gameplayet vil generelt følge det vi kjenner fra GTA-serien (mye bilkjøring og mye skyting), men noen av oppdragene vil tas omtrent direkte fra filmen. Det fortelles også at filmsnuttene i spillet vil være interaktive, slik at du kan påvirke handlingen mens de vises.

Siste fra forsiden