Dette er Assassin's Creed: Ascendance

En aldri så liten godbit til fansen som vil ha alt.

Like før helgen svirret det rykter om Assassin's Creed: Ascendance, og hva den tittelen kunne være for noe rart. Vel, Ubisoft har tidligere gitt ut mer enn spill rundt denne merkevaren, slik som noveller, filmer og tegneserier. Nå står animasjonsfilm for tur.

Teaser Ascendance.

For Ascendance er nettopp det, en animasjonsfilm (se teaser i videovindu). Filmen skal ifølge GameSpot komme samtidig som storspillet Assassin's Creed: Brotherhood denne uken, og skal fortelle oss hva Ezio har gjort siden slutten av Assassin's Creed II. Man skal også fortelle hvordan slemmingen Ceasare Borgia har kommet til makt.

Filmen lanseres på PlayStation Network og Xbox Live, og vil koste to dollar. Det er bare 10-12 kroner, det.

Førstkommende torsdag er det altså klart for det tredje spillet i serien, Brotherhood, som kommer på Xbox 360, PC og PlayStation 3. Dette blir det første i serien med flerspiller, og du får også være sjef en liten armé av snikmordere i rollen som Ezio.

Vi har for lengst kommet oss igjennom Brotherhood, og inntrykkene våre kan du lese i morgendagens anmeldelse. Vi kan vel si såpass at det er vanskelig å ikke la seg bergta av denne typen spill.

Vi skal også ha et aldri så lite nettmøte med utvikler Ubisoft Montreal tirsdag, så sørg for å sende inn dine spørsmål pronto!

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden