Dette er endringene som kommer i Destiny 2 fremover

Bungie har presentert sitt nye veikart for spillet.

Bungie

Destiny 2 har hatt en noe turbulent ferd siden lanseringen, med mange klager fra spillerne på blant annet erfaringspoengsystemet. Utvikler Bungie har forsøkt å trappe opp innsatsen for å imøtekomme innvendingene, og nå har utvikleren publisert et aldri så lite veikart som viser hvilke endringer vi har i vente.

Utvikleren slapp nylig oppdatering 1.1.2, som blant annet bød på et forbedret belønningssystem for Raid-oppdragene. De neste store oppdateringene kommer den 27. februar og 27. mars, og en annen vesentlig oppdatering er planlagt en gang i mai.

Bungie

Kommer med mer informasjon snart

Blant endringene som Bungie jobber med for de fremtidige oppdateringene er mer Vault-plass, slik at man kan lagre mer av det man samler, formodentlig en velkommen endring.

Ellers venter også hardere straffer for folk som stikker fra konkurransemodusen Crucible, og antall spillere i Crucible-turneringen Iron Banner økes til seks mot seks, fra fire mot fire.

Bungie sier at noen av datoene for oppdateringene kan endre seg, men forsikrer at studioet jobber med alt som befinner seg på veikartet, så endringene vil uansett komme før eller siden. Flere detaljer om de kommende endringer skal kommer i ukene fremover, lover utvikleren.

Slik blir den neste store utvidelsen til Destiny 2 »

Siste fra forsiden