Slik blir den neste utvidelsen til Destiny 2

Med Gods of Mars bærer turen til den røde planeten, ifølge lekkasje.

Illustrasjonsbilde.
Activision

Bungie har ennå ikke kommet med noen avsløringer rundt deres neste utvidelse til Destiny 2, men nå ser det ut til at vi har fått en sniktitt likevel. Ved det som ser ut som et uhell ble detaljer om den nye utvidelsen nemlig lekket på den amerikanske utgaven av PlayStation Network nylig, melder blant andre IGN.

Utvidelsen, som har fått navnet Gods of Mars, er i skrivende stund fjernet, men før det skjedde fikk en kvikk Reddit-bruker tatt et par skjermbilder som gir oss de fleste opplysningene. Den skal ifølge skjermbildene komme i mars neste år.

Befri Rasputin på Mars

En Reddit-bruker rakk å ta dette skjermbildet før informasjonen ble fjernet fra PlayStation Network.
Reddit/GodsofMarsLeak

Som navnet antyder tar utvidelsen oss denne gangen til planeten Mars, nærmere bestemt et område kalt Frigid Vale. Der er det kunstig intelligente Warmind-systemet Rasputin holdt fanget av Charlemagne, en annen Warmind-maskin som har våknet på nytt på den røde planeten.

Oppgaven er dermed å befri Rasputin fra Charlemagnes grep. Utvidelsen vil i tillegg til det nye området og de nye oppdragene by på en rekke nyheter når det gjelder våpen, rustninger og utstyr, nye samarbeidsaktiviteter, nye flerspillerarenaer og en ny fiendtlig faksjon.

Gods of Mars skal altså slippes en gang i mars måned, men den nøyaktige slippdatoen må vi nok ennå vente litt på.

Utvidelsen blir den andre vi har fått så langt, etter at Curse of Osiris kom ut i begynnelsen av desember. De to er de eneste som Bungie så langt har annonsert. Det går for øvrig an å kjøpe et sesongpass som gir tilgang til begge utvidelsene.

Bungie har gjort det enklere å tjene erfaringspoeng i Destiny 2 »

Siste fra forsiden