Fallout - Amazon

Dette er første smakebit på Amazons Fallout-serie

25-årsjubileet for Fallout gir oss en første smakebit på den kommende TV-serien.

Det første bildet fra Amazons Fallout-serie
Prime Video / Amazon Studios

Vi har visst en stund at Amazon Studios skulle komme med en TV-serie i Fallout-universet, og selv om det har vært enkelte spennende rykter og lekkasjer fra produksjonen har det stille fra offisielt hold en stund nå. Nå har Amazon lettet litt på sløret.

I forbindelse med 25-årsjubileum for Fallout-spillene, delte Amazons Twitter-konto Prime Video ett enslig bilde fra serien, av det som helt klart skildrer et VaultTec-hvelv som åpnes for første gang. Hele bildet ser du nedenfor.

Det første bildet fra Amazons Fallout-serie
Prime Video / Amazon Studios

Dagen etter fikk vi en kort video på YouTube-kanalen til Bethesda Softworks, som viser noen korte intervju-segmenter med noen av de sentrale skaperne av Fallout-franchisen. Den kan du se til høyre.

Intervju med Johnatan Nolan om serien.

Videoen ble avsluttet med et humoristisk mini-intervju med Jonathan Nolan, som gir Fallout 3 «skylden» for at han ikke ble en hyllet romanforfatter, men i stedet jobber i TV-produksjon.

Dette første bildet byr på små hint om hva TV-serien kan inneholde. Bildet viser tydelig folk fra Vault 33 – ikke Vault 32 som sett i tidligere lekkasjer, som kanskje kan tyde på at flere hvelv vil spille inn i historien. Følger vi logikken fra spillene betyr dette at handlingen finner sted nær den amerikanske vestkysten – Fallout: New Vegas inkluderer Vault 22 og 34.

Intervjuet med Nolan synes også å finne sted på et film-sett, og han blir gitt en flaske Nuka-Cola av en skikkelse i Brotherhood of Steel-rustning.

Ellers er det lite kjent om innholdet. Serien skal være skrevet og produsert av Westworld-skaperene Jonathan Nolan og Lisa Joy gjennom selskapet deres, Kilter Films. Vi vet også at vi kan forvente å se Walton Goggins (fra Justified og Ant-Man and the Wasp) og Ella Purnell (som gir stemme til Jinx i Arcane), sammen med eminente Kyle MacLachlan, i ukjente roller.

Premieredatoen er fremdeles ukjent.

Siste fra forsiden