Fallout - Amazon

Bilder fra Fallout-TV-serien viser frem Vault 32

Ny lekkasje fra Amazon-prosjektet.

Bethesda

To år har gått siden Amazon Studios dro sløret av TV-serien basert på Fallout. Siden har vi hørt ganske lite fra offisielt hold, men bilder og nyheter om serien finner stadig vekk veien ut på nettet.

Tidligere i sommer dukket et bilde av spillenes kjente Power Armor opp. Denne uken var det bilder fra filmsettet som snek seg ut, og disse kan du se nedenfor.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Bildene viser det som later til å være Vault 32. Det er ikke hentet fra noen av spillene, så akkurat hvor i verden det ligger er foreløpig et mysterium. Amazon har heller ikke sagt mye om seriens handling, så hvor viktig Vault 32 blir gjenstår å se.

Det var den uoffisielle Twitter-kontoen BethesdaArabic som først la ut bildene. Det likte Amazon tydeligvis dårlig, og serieskaperen har de siste dagene jobbet for å fjerne alle sammen fra Internettets kriker og kroker.

Fallout-serien produseres i samarbeid mellom Amazon, Kilter Films og Bethesda, med Westworld-skaperne Jonathan Nolan og Lisa Joy i regissørstolen. Filming er i gang, men en premieredato er ikke fastsatt.

LES OGSÅ: Kojima Productions starter film- og TV-studio »

Siste fra forsiden