Dynasty møter Riddle / Telenorligaen

– Dette er kampen jeg er mest usikker på

Riddle og Dynasty er begge fornøyd med hvordan sesongen har gått så langt.

Privat/montasje Gamer.no

Dynasty og Riddle braker sammen i hovedkampen i den femte runden av Overwatch i Telenorligaen våren 2018.

SLIK SPILLES RUNDE FEM AV OVERWATCH I TELENORLIGAEN

Vis mer

Kl 20:00: Dynasty - Riddle
Kl 20:00: Øygarden - Alopex
Kl 20:00: Eventyrbrus - Nordavind
Kl 20:00: Lithium - 5 and a Half Men

Alle kampene spilles søndag 11. mars.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider.

Tabell »

Før runden er lagene naboer på tabellen på henholdsvis fjerde- og femteplass. Dynasty har seks poeng, tre mer enn Riddle, men har og en kamp mer spilt. Resultatet av denne kampen kan bli viktig for Riddle, så de ikke mister heng på sluttspillplassene.

Se kampen direkte på Gamer.nos Twitch-kanal fra klokken 20:00 »

Dynasty-tank, Niklas «N1ck» Frogner.
Privat

Fornøyd med sesongen så langt

Dynasty vant sluttspillet forrige sesong. Et mikslag bestående av noen av Norges beste spillere feide all motstand av banen i sesongens to siste kamper. Ingen av spillerne fra i fjor er med lenger, og så langt denne sesongen er ikke Dynasty like solide som høstens utgave. De henger likevel med i toppen, og innehar i skrivende øyeblikk fjerdeplassen på tabellen, som sikrer en plass i sluttspillet.

Disse spiller for Dynasty

Vis mer

Niklas «N1ck» Frogner (Tank)
Tony «Sting» Sivertsen (Tank)
Roy Tore «Kappagods» Reime (Support)
Frida «Desii» Szabo (Support)
Didrik «Korkor» (DPS)
Isak «Sleier» Ovesen (DPS)

– Alt i alt så er vi vel fornøyd, alle matchene til nå har gått som forventet. Øygarden og Nordavind var begge antatt tøffe kamper for oss og selv om dem gikk av med seieren i de matchene så føler vi at vi sparket fra oss. De fikk ingen ting gratis av oss og det er viktig, sier Dynasty-tank, Niklas «N1ck» Frogner.

I inngangen til kampen fokuserer Dynasty først og fremst på seg selv, og ikke så mye på kveldens motstander. Med seier kan de fort hekte Riddle av i racet om sluttspillplassene, så tre poeng er definitivt viktig i kveld.

– Når det kommer til kampen mot Riddle til helgen, så har vi ikke tenkt så mye på Riddle i seg selv. Vi har trent på det vi har trengt å trene på, og vi kommer til å spille vårt spill. Det er klart at skulle vi gå av med seieren så vil vi jo være et steg nærmere sluttspill, som hadde vært gøy. Men forhåpentlig så blir det en god match som vi kan ta med oss videre og lære noe av. Måtte det beste laget vinne, sier «N1ck».

– Jeg vet de har et relativt nytt lag, og at de gjorde rent bort i andredivisjon i høst, så det ligger jo noen forventninger til det. Alt i alt, så har jeg hatt nok med å tenke på vårt eget spill og hvordan vi ønsker å gjøre ting, og det er der fokuset kommer til å fortsette å ligge, forsikrer «N1ck».

– Uansett, så ønsker jeg Riddle lykke til, også håper jeg det blir en bra og underholdende match for alle som ser på.

– Sesongen har gått som forventet

Les også
Anmeldelse: Overwatch
Riddle-tank, Kim Andrè «Kimmaah» Karlsen.
Privat

I motstanderleiren mener de at sesongen stort sett har gått som forventet. Riddle står med én seier på tre forsøk. De vant også mot Vicious and Delicious (VaD), men VaD har blitt trukket fra ligaen, og poengene fra den kampen er dermed også ugyldige.

Disse spiller for Riddle

Vis mer

Hao «NuggetCooker» Nguyen (DPS)
Victor «Yiqids» (DPS)
Eskil «Kelsix» Solbakken (Support)
Tomas «Valen» Valen (Support)
Theo «SpX» Sogge (Main Tank)
Kim Andrè «Kimmaah» Karlsen (Off Tank)
John «UnusualPig» Bye (Off Tank)

– Denne sesongen har det egentlig gått som forventet. Vi kunne gjort det bedre mot Øygarden, men ellers syns jeg at vi har spilt bra. Tapet mot Lithium tok vi ikke så veldig hardt siden vi vet alle spillerne der er utrolig gode og forventet en veldig bra og jevn kamp. Vi er egentlig ganske fornøyde med sesongen så langt, sier Riddle-tank, Kim Andrè «Kimmaah» Karlsen.

Det er vanskelig å spå noe utfall av rundens hovedkamp, mener «Kimmah»

– Kampen nå mot Dynasty blir nok den kampen denne sesongen jeg er mest usikker på. Dynasty virker som ett ganske bra lag så langt etter det jeg har sett, og spør du meg kan det gå hvilken som helst vei og kommer nok til og bli noen jevne kart. Denne uka har gått til å finpusse vår egen kommunikasjon, forteller «Kimmah»

Han er imidlertid full av lovord om kveldens motstander.

– Dynasty denne sesongen har vist att de ikke er «underdogs» lenger og kan kjempe om en sluttspillplass. Selv om de ble slått 4-0 av Nordavind var jeg veldig overrasket om hvor jevnt det egentlig var. De tok også ett kart fra Øygarden så det virker som de bare forbedrer seg mer og mer hele tiden.

Siste fra forsiden