E3 2019 - Maneater

Dette er skurken i Maneater – spillet der du er en hai

PC Gaming Show gav oss enda mer informasjon om det kommende hai-spillet.

Maneater ble vist frem for første gang for ganske nøyaktig 1 år siden, på PC Gaming Show på E3 2018. Et år senere er de tilbake på samme scene.

I den nye traileren vi fikk se ble vi introdusert til spillets skurk, haijakteren Scaly Pete. Det ser ut til at utviklerne omfavner hvor teit dette er med en god porsjon humor og med unike figurer. Det skal lages et reality-program om Scaly Pete, og det er slik vi får oppleve historien i spillet. Lite nytt ble sagt om utgivelsesdato annet enn at det forhåpentligvis kommer før neste års PC Gaming Show.

I løpet av året som har gått har det skjedd en god del endringer på utviklingssiden av Maneater. Tripwire har kjøpt Maneater fra Blindside Interactive, som i første omgang stod for utviklingen av spillet, men nå er det Tripwire selv som gjør jobben. De har pusset opp den visuelle stilen, og har også endret på flere av systemene i spillet.

I tillegg til traileren fikk vi også se litt fra spillet (se klipp under), og der kan vi se at du svømmer rundt, spiser og hopper over vannoverflaten.

Maneater er et enspiller rollespill der du spiller en hai fra den er nyfødt, og det er opp til deg å spise deg vei oppover næringskjeden. På gitte steder i utviklingen din vokser du og kan til og med velge nye «oppgraderingen» til haikroppen din, som for eksempel metalltenner.

Spillet kommer ekslusivt til Epic Game Store.

Les flere saker fra årets E3-messe på vår samleside »

Siste fra forsiden