PlayStation Plus - desember 2022

Dette er spillene du får med PlayStation Plus i desember

Legendarisk Mass Effect, mutantekorn og gudeslagsmål.

EA

Sony har avslørt hvilke spill som inkluderes i PlayStation Plus-abonnementet i desember. Denne gangen kan medlemmer – enten de er Essential, Extra eller Premium – stikke av med Mass Effect Legendary Edition, Biomutant og Divine Knockout (DKO).

Mass Effect Legendary Edition (PlayStation 4)

Mass Effect Legendary Edition.
EA

Mass Effect Legendary Edition samlet alle spillene fra den opprinnelige Mass Effect-trilogien, i en pakke som ble lansert i fjor vår. Samlingen lokker med en visuell overhaling for de tre spillene, mens historien og mekanikkene stort sett holder seg trofast mot originalmaterialet.

– Trilogien er ikke perfekt, den har fortsatt med seg mange av de samme svakhetene den hadde når originalspillene ble sluppet. Men denne samlepakken forbedrer nok elementer til at det uten tvil er den beste måten å oppleve Shephards reise gjennom universet, skrev Gøran Solbakken da han anmeldte Mass Effect Legendary Edition for Gamer.no.

Biomutant (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Biomutant.
THQ Nordic

Biomutant fikk mye oppmerksomhet da spille ble lansert i mai 2021. Spillet plasserer deg i en postapokalyptisk verden, der du styrer en nusselig, men dødelig skapning gjennom sverdkamper og skuddvekslinger. For undertegnede ble spillet riktignok hakket for rotete.

– Biomutant sikter høyt, men når aldri helt opp på noe. Det blir rett og slett for mange uforståelige designvalg og for mye frustrerende tidtrøyte til at spillet noen gang nærmer seg nivået til The Legend of Zelda: Breath of the Wild – et spill Experiment 101 har trukket frem som inspirasjonskilde, var konklusjonen i vår anmeldelse.

Divine Knockout (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Divine Knockout.
Hi-Rez Studios

Det siste året har Sony mer og mer brukt PlayStation Plus som en lanseringsplattform for nye titler. Sånn blir det også i desember, da abonnenter kan prøve seg på Divine Knockout (DKO).

Spillet fra Red Beard Games er en slags tredimensjonal Super Smash-variant. Spillere velger ut en gud å spille som, og må så dælje løs på hverandre i håp om å sende motspillere seilende ut av arenaen.

Alle tre tilbys uten ekstra kostnad fra 6. desember til 2. januar.

Siste fra forsiden