PlayStation Plus - desember 2023

Dette er spillene du får med PlayStation Plus i desember

Square Enix

Den siste måneden i 2023 står for døren. Med det har Sony kunngjort hvilke titler som inkluderes med PlayStation Plus-abonnementet for desember – uansett om man har Essential, Extra eller Premium.

Denne gangen venter avslappende spillmoro i Powerwash Simulator og indieyndlingen Sable, samt tut og kjør i Lego 2K Drive. Alle tre kan hentes ut fra 5. desember til og med 1. januar.

Lego 2K Drive (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Lego 2K Drive har knapt rukket å fylle seks måneder, og blir dermed et av de yngste spillene som tar turen til PlayStation Plus i nyere tid.

Som navnet tilsier handler spillet om Lego og om kjøring, der man bygger ulike klossedoninger og freser rundt i ulike omgivelser. Lego 2K Drive skilter med både spilling sammen og mot hverandre, enten på delt skjerm eller på nett.

Powerwash Simulator (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Siden lanseringen i fjor sommer har Powerwash Simulator blitt en yndling for mang en spiller. Her handler det om rengjøring med høytrykkspyler, der alt fra hus og hager til biler og tog skal vaskes.

Ved siden av spillingen som mange opplever som avslappende har Powerwash Simulator også gjort seg bemerket for sine uventede og ofte gratis utvidelser. Blant annet kan man vaske huset til selveste Lara «Tomb Raider» Croft eller diverse kjøretøyer fra Final Fantasy VII.

Sable (PlayStation 5)

Sable fra 2021 skapte mye blest, både for spillets visuelle stil og bruk av musikk. Her legger man ut på eventyr i en diger ørken, i en opplevelse vår anmelder kalte «unik og slående vakker».

Sable.
Shedworks

– Sable er og blir et veldig interessant spill. Det er ikke for alle, men den visuelle stilen og musikkbruken gir et herlig særpreg. I tillegg blir det fortalt en god historie om å ta sine første steg ut for å finne sin plass i verdenen. Det er ikke et spill for dem som først og fremst er ute etter en utfordring, men tilbyr en opplevelse man kan synke inn i og slappe av med, konkluderte Jørgen Bordal Andersen.

LES OGSÅ: Assassin's Creed Syndicate er gratis den neste uka »

Siste fra forsiden