Assassin's Creed Syndicate

Assassin's Creed Syndicate er gratis den neste uka

Gis bort til PC-spillere.

Ubisoft

Ubisoft feirer den årlige høytiden for billig teknologi – enten du kaller den Black Friday, Cyber Monday eller hva det skal være. I den forbindelse gir utvikleren bort Assassin's Creed Syndicate på PC helt gratis.

Frem til 6. desember kan du raske med deg snikmordereventyret satt til Londons gater. Alt du må gjøre er å trykke deg inn på siden for gavedrysset. Her logger du inn med Ubisoft-konto, og så er spillet ditt til odel og eie.

Du trenger ikke Ubisoft Connect for å sikre deg et eksemplar, men må installere programmet dersom du faktisk ønsker å spille.

Assassin's Creed Syndicate.
Ubisoft

Assassin's Creed Syndicate kom til verden i 2015, midt mellom Unity og Origins i snikmorderrekkefølgen. Her fikk man spille som de to protagonistene Jacob og Evie Frye, i en opplevelse som ikke rakk helt opp for vår anmelder.

– Det mangler et skikkelig særpreg utover å være et Assassin's Creed-spill. Jeg savner tilstedeværelsen av en klar forfatterstemme, en spillregissør som bevisst har styrt retningen spillutviklingen skal ta og som setter sitt varemerke på sluttproduktet. Syndicate er nok et Assassin's Creed. Verken mer eller mindre. Men det kunne definitivt vært så mye mer, konkluderte Jens Erik Vaaler den gang.

LES OGSÅ: Ubisoft sier opp 124 ansatte »

Siste fra forsiden