Assassin's Creed Syndicate - Epic Games Store

Assassin's Creed Syndicate er ukas gratisspill fra Epic-butikken

Du kan også sikre deg strategispillet Faeria.

Ubisoft

Spillere som er ute etter litt action eller strategi kan den neste uken plukke opp Assassin's Creed Syndicate og Faeria helt gratis. Begge spillene gis bort av Epic Games Store, og tilbudet gjelder frem til 28. februar.

Har du lyst på spillene må du besøke Epic-butikkens side for gratisspill. Her trykker du deg inn på hvert av spillene og finner den store «Get»-knappen. Ved å logge deg inn med en Epic-konto får du spillet levert til spillbiblioteket ditt, og du kan spille via skrivebordsprogrammet Epic Games Launcher.

Snikmord og kortstrategi

Assassin's Creed Syndicate.
Ubisoft

Assassin's Creed Syndicate, opprinnelig lansert i 2015, tar spillere med til London på 1800-tallet. Spillet følger søskenparet Jacob og Evie Frye gjennom tradisjonelle snikmorderoppdrag, og fortsetter den evige kampen mot de ondsinnede Tempelridderne.

Spillet fikk en noe lunken mottakelse av vår anmelder, som mente Ubisoft godt kunne gjort mer ut av opplevelsen. Likevel var det noen lyspunkter å spore, som at spillet fokuserer på det som faktisk er viktig for historien fremfor alt mulig annet dill og dall.

Faeria.
Versus Evil

Gratisspill nummer to – Faeria fra 2017 – legger mer fokus på strategi, i en opplevelse som kombinerer brettspill med Hearthstone-inspirerte elementer. Spillere bygger opp en kortstokk, og bruker kortene sine for å bekjempe både spillerstyrt og datastyrt motstand.

Ifølge utvikler Abrakam skilter Faeria med over 100 timer med enspillerinnhold. I tillegg finner man samarbeidsoppdrag og spiller-mot-spiller-kamper, for den som ønsker seg sånt.

Neste Assassin's Creed kommer trolig i begynnelsen av 2021.
Spillet er visstnok ett av fem kommende Ubisoft-storspill »

Siste fra forsiden