PlayStation Plus - januar 2024

Dette er spillene du får med PlayStation Plus i januar

Focus Entertainment

2024 er i gang og Sony ringer inn det nye året med enda en ladning PlayStation Plus-spill. Også i januar er det tre titler som deles ut, uansett om man har PlayStation Plus Essential, Extra eller Premium.

Nærmere bestemt er det snakk om A Plague Tale: Requiem, Evil West og Nobody Saves the World. Sony har også slengt på en ekstra gavepakke for de som spiller Warframe.

Alt sammen er tilgjengelig fra 2. januar til 5. februar.

A Plague Tale: Requiem (PlayStation 5)

A Plague Tale: Requiem.
Focus Entertainment

Oppfølgeren til det kritikerroste A Plague Tale: Innocence tok spillere med på mer sniking og kjemping for livet i Frankrikes elendighet på 1300-tallet. Vår anmelder var ikke helt fornøyd innledningsvis, men storkoste seg så snart historien tok seg til.

– Jeg skal innrømme at på grunn av det aldrende snike- og kampsystem, en haltende bildefrekvens og en ganske lik tilnærming til spilldesignet som i originalen, var de første timene med Requiem skuffende. Men så snart fortellingen ble sin egen – med en gang Requiem fikk vist seg fra sine vakreste og mest grufulle sider, og mysteriene kom til rette – ja, da falt brikkene på plass, skrev Andreas Bjørnbekk.

Evil West (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Evil West.
Focus Entertainment

Evil West ble en litt uventet vinner her på bruket, da det ble lansert sent i 2022. Vampyrslaktespillet satt til det ville vesten imponerte vår egen Øystein Furevik på måter han slett ikke hadde forventet.

– Av og til dukker det opp spill som slår ned som lyn fra klar himmel, og for meg er Evil West årets store overraskelse. Jeg har ikke hatt det så morsomt på lenge, og det engasjementet dette spillet klarte å vekke i meg er sjelden vare, lød konklusjonen den gang.

Nobody Saves the World (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Nobody Saves the World.
DrinkBox Studios

Også actionrollespillet Nobody Saves the World fikk sin debut i 2022, fra samme utviklere som lagde plattformherligheten Guacamelee.

Her handler det om å utføre haugevis med oppdrag. Dette skjer i all hovedsak ved å forvandle seg til ulike skapninger, som alle kan oppgraderes og gjøres sterkere etter hvert som man kommer seg lenger ut i spillet. Kan spilles alene eller sammen med en venn på nett.

Warframe: Syrinx Collection

Helt til slutt har Sony slengt med en pakke med Warframe-innhold kalt Syrinx Collection. Denne er kun tilgjengelig for PlayStation Plus-abonnenter, og inkluderer en haug med våpen og annet utstyr.

LES OGSÅ: PlayStation 5 har nådd ny salgsmilepæl »

Siste fra forsiden