PlayStation Plus

Dette er spillene du får med PlayStation Plus i mars

Sony drar frem både ninjaer og samuraier denne måneden.

Sony

2022 raser unna og brått står mars for døren. Med den nye måneden ruller Sony som vanlig ut flere spill for PlayStation Plus-abonnenter, og vi har samlet en oversikt over utvalget her.

Ark: Survival Evolved (PlayStation 4)

Ark: Survival Evolved.
Studio Wildcard

Overlevelsesspillet Ark: Survival Evolved fyller fem år til sommeren, hvis vi ikke teller med de to årene med early access.

Spillet plasserer deg på en øy stappfull av både dinosaurer og andre skapninger som vil deg til livs. Her gjelder det å sanke ressurser og bygge alt fra hus til våpen, og overleve så lenge du kan.

Team Sonic Racing (PlayStation 4)

Team Sonic Racing.
Sega

Team Sonic Racing samler det blå pinnsvinet og en bøling av hans beste venner og argeste fiender, og sender dem ut på kappløp. Spillet fra 2019 leverte både spennende baner og en kul lagmekanikk, men ifølge vår anmelder manglet Team Sonic Racing en skikkelig identitet.

– Spillet mangler det store utropstegnet som forteller omverdenen hvorfor akkurat dette spillet skal spilles. Det har en ganske traust og fantasiløs samling med figurer å spille som, og det har en grell og meningsløs historiemodus også, skrev Øystein Furevik.

Ghostrunner (PlayStation 5)

Ghostrunner.
505 Games

Ghostrunner er månedens PlayStation 5-eksklusive spill. Actionspillet der man feier gjennom en neonbelyst verden – i rollen som en spenstig ninjafigur – er også tilgjengelig for PlayStation 4, men det er altså kun PlayStation 5-versjonen som deles ut.

– Det var ikke mye vi fikk prøvd oss på i Ghostrunner, men det vi fikk smake på var både noe ganske unikt og noe som ga mersmak. Fortellingen virker mørk og mystisk, der en ukjent Keymaster styrer i trådene fra det fjerne mens en tilsynelatende kunstig intelligens blir vår eneste ledsager, skrev Andreas Bjørnbekk da vi testet Ghostrunner i 2020.

Ghost of Tsushima: Legends (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Les også
The Witcher 3-oppgradering for nye konsoller kommer mot slutten av året
Ghost of Tsushima: Legends.
Sony

Siste spill på PlayStation Plus-lista for mars er den frittstående flerspillerdelen til herlige Ghost of Tsushima – kalt Ghost of Tsushima: Legends.

Legends byr på samuraiaction for opptil fire spillere, med både samarbeids- og konkurransebaserte moduser å bryne seg på. Spillere velger mellom fire forskjellige figurer, hver med sine ulike egenskaper og våpen.

De fire spillene er tilgjengelige for abonnenter via PlayStation-butikken fra 1. mars til 4. april.

Siste fra forsiden