PlayStation Plus - november 2023

Dette er spillene du får med PlayStation Plus i november

Mafia, asymmetrisk flerspilleraction og Aliens-overlevelse.

2K

Sony har avslørt hvilke spill som inkluderes med PlayStation Plus i november. Dette er spillene man kan laste ned og spille uansett om man abonnerer på PlayStation Plus Essential, Extra eller Premium.

For denne måneden er det Mafia II: Definitive Edition, Dragon Ball: The Breakers og Aliens Fireteam Elite som står på menyen. Alle tre er tilgjengelige fra 7. november til og med 4. desember.

Mafia II: Definitive Edition (PlayStation 4)

Mafia II: Definitive Edition fra 2020 slang et strøk med maling på gangsterspillet opprinnelig lansert i 2010. Nyversjonen skilter med oppgradert grafikk, men er ellers lik opplevelsen vi opprinnelig likte godt for 13 år siden.

– Mafia II er et solid og underholdende actioneventyr som kanskje ikke kan skilte med de mest interessante spillelementene, men som løftes kraftig av den fantastiske presentasjonen og de mange minneverdige situasjonene det disker opp med i løpet av de cirka ti timene du vil bruke på å fullføre historien, konkluderte Joachim Froholt den gang.

Dragon Ball: The Breakers (PlayStation 4)

Dragon Ball: The Breakers.
Bandai Namco

Dragon Ball: The Breakers er et såkalt asymmetrisk actionspill, litt i samme gate som Dead by Daylight. Her skal et lag på syv mennesker prøve å holde seg i live så lenge som mulig, mens de jaktes på av én spiller i rollen som en av Dragon Ball-seriens kraftige kjeltringer.

For i det hele tatt å ha noen sjanse må spillere på menneskelaget jobbe sammen. Raider-spilleren får på sin side leke seg med en haug med spesialangrep og -egenskaper, og må lage så mye kaos som mulig.

Aliens Fireteam Elite (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Romvesenene angriper i tredjepersonsskyteren Aliens Fireteam Elite, opprinnelig lansert i 2021. Her skal spillere plaffe løs på ondsinnede Xenomorphs til krampa tar dem.

Spillet lokker med fire forskjellige kampanjer, en rekke moduser, seks ulike klasser og en haug med våpen. Det hele kan oppleves alene med datastyrte medhjelpere eller med opptil to andre spillere på laget.

LES OGSÅ: PlayStation Plus introduserer strømming av PlayStation 5-spill »

Siste fra forsiden