PlayStation Plus - oktober

Dette er spillene du får med PlayStation Plus i oktober

Måneden byr på bilbaner, superheltslåssing og stilig skyting.

Milestone S.r.l.

Så var vi inne i siste kvartal for kalenderåret 2022. Det er oktober, og med det lader Sony opp til en ny måned med PlayStation Plus.

Også denne gang kan abonnenter plukke opp tre spill uten ekstra kostnad. Disse har man så full tilgang på, så lenge abonnementet er aktivt.

Hot Wheels Unleashed (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Hot Wheels Unleashed.
Milestone S.r.l.

PlayStation Plus-tilbudet for oktober begynner med Hot Wheels Unleashed. Racingspillet fra september i fjor lar spillere bygge og frese rundt på bilbaner i alle fasonger og varianter, i en opplevelse som ble godt mottatt av vår anmelder – til tross for noen skavanker.

– Det som hindrer spillet fra å nå enda høyere, er rett og slett kjøringen. Hver av de forskjellige bilene ser som sagt flotte ut, og fyker av gårde i en durabelig fart, men selv etter nærmere ti timer med både kampanjemoro og flerspillerkamper føler jeg fortsatt ikke at jeg har enormt med kontroll over lekebilene. Det setter seg rett og slett ikke i fingrene slik mange andre bilspill gjør, og det er begrenset hvor mye krasjing og herjing man orker i løpet av en spilløkt før man blir lei, skrev Espen Jansen.

Injustice 2 (PlayStation 4)

Injustice 2.
WB Games

Injustice 2 lar haugevis med superhelter og -skurker fra DC-universet fly på hverandre. Slåssespillet ble svært godt mottatt da det kom ut i 2017, og vår egen Gøran Solbakken var blant de som skrøt stort av opplevelsen.

– Uansett om du er en fan av superhelter eller ei, om du tidligere har likt spill i denne sjangeren før eller ikke, så anbefaler jeg at du gir Injustice 2 en sjanse. NetherRealm har hevet standaren til et nytt nivå, og makan til komplett pakke skal du lete lenge etter, var dommen den gang.

Superhot (PlayStation 4)

Superhot.
Superhot Team

Et av de mer spennende skytespillene fra det siste tiåret. Superhot ber spillere om å skyte seg ut av umulige situasjoner, men gir dem fordelen av å kontrollere tiden. Opplegget ble godt likt her på bruket, selv om vår skribent savnet mer innhold.

– Det er rett og slett bare gøy å leke seg med tid og rom, og flere av spillets enkeltøyeblikk får det virkelig til å pumpe i brystet. Superhot er med andre ord på sitt beste når man er vågal, tar sjanser, og lykkes med sine krumspring, konkluderte Espen Jansen.

Spillene blir tilgjengelige for abonnenter via PlayStation-butikken fra 4. til 31. oktober.

Siste fra forsiden