PlayStation Plus - Xbox Gold

Dette er spillene du får med PlayStation Plus og Xbox Live Gold denne måneden

Her får du listen over hvilke spill du kan skaffe deg i februar.

Hvis du eier et abonnement som enten er av typen PlayStation Plus, eller Xbox Gold får du månedlig muligheten til å laste ned en rekke spill som en del av abonnentet. Her får du listen på hvilke PlayStation- og Xbox-spill du kan laste ned i februar.

PlayStation 4

For Honor

I spillet tar historiens tøffeste krigere opp kampen mot hverandre i et middelalderbasert univers. Du kan velge mellom fire forskjellige fraksjoner, Kjemp som ridder, viking, samurai, eller en Wu Lin-kriger. Hver fraksjon har forskjellige helter som kan velges etter foretrukne spillestil. Enten om du er en hardtslående type eller om du vil spille som en snikmorder. Med både flerspiller-, samarbeids- og historiedel har For Honor masse underholdning å by på.

Hitman Series 1

I spillet tar du rollen som Agent 47 og reiser verden rundt på jakt etter dine mål. Her får du muligheten til å være en av verdens mest kreative snikmordere. Med utallige kostymer, våpen og måter å ta livet av dine fiender på, byr denne spionthrilleren på mye moro.

PlayStation sitt februar-tilbud inkluderer også:

Spillene vil være tilgjengelig for nedlastning fra 5. februar til den 5. mars.

Xbox One

Assassin's Creed Rogue (Xbox 360)

I Rogue kan du ta del i sjuårskrigen på 1700-tallet. Opplev det den frosne Nord-Atlanteren og New York som tempelridderen Shay Patrick Cormack. En tidligere snikmorder som har bryte med brorskapet.

Rogue havnet i skyggen av Assasin's Creed Unity som ble lansert samme dato. Rogue var originalt bare ment for PlayStation 3 og Xbox 360, men kom senere ut i en ny og oppusset versjon. Eier du en Xbox One X kan du oppleve spillet i 4K-oppløsning.

Spillet vil være tilgjengelig for nedlastning fra 1. februar til den 15. februar.

Les også
Anmeldelse: For Honor

STAR WARS Jedi Knight – Jedi Academy (Xbox)

I Jedi Academy får du valget om du skal være god, eller om du skal gå over til din mørke siden og kjempe for det galaktiske imperiet. Dette klassiske STAR WARS-spillet kan by på mye moro. Med over 4 800 veldig positive anmeldelser på Steam er dette spillet absolutt verdt å laste ned.

Spillet vil være tilgjengelig for nedlastning fra 16. februar til den 28. februar.

Xbox sitt februar-tilbud inkluderer også:

Siste fra forsiden